Öppna huvudmenyn

Wikitravel β

Wikitraveldiskussion:Veckans samarbete

Version från den 7 november 2007 kl. 01.05 av Riggwelter (Diskussion | bidrag)
(skillnad) ←Äldre version | se nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)

Jag föreslår att denna sidan döps om till Månadens samarbete för att bättre kunna fungera tillsammans med Månadens resmål. Jag föreslår också att den omarbetas så att den får sama innebörd som motsvarande sida på andra språkversioner på Wikitravel. Ypsilon föreslår även att vi puffar för sidan på vår huvudsida, något som jag tycker är en bra idé. Riggwelter 6 oktober 2007 kl. 11.50 (CEST)

Det tycker jag med, på finska Wikitravel har vi haft det just så från början (Kuukauden talkookohde = Månadens samarbete). På engelska Wikitravel går det ju att ha veckans samarbete eftersom där finns så enormt många fler som skriver än på mindre språkversioner. Ypsilon from Finland 8 oktober 2007 kl. 09.20 (CEST)

Månadens samarbeteRedigera

Jag gör en ny sida som heter månadens samarbete, och lägger en liten länk till den på huvudsidan, liknande som på bl.a. finska wikitravel. Den här sidan kan tas bort. Ypsilon from Finland 6 november 2007 kl. 12.43 (CET)

Nja, tar bort gör vi inte... men för över texten från denna artikel till den nya sidan och så gör vi en REDIRECT sedan. Diskussionssidorna kvarstår som vanligt. Riggwelter 7 november 2007 kl. 02.05 (CET)
Tillbaka till projektsidan "Veckans samarbete".