Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Skillnad mellan versioner av "Wikitravel:Resenärspuben"

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök
(Wikitravel uppdatering 1.22.2)
(Arkiverar)
(Märken: ADMIN PLEASE CHECK, SPAMBOT, VANDAL, OR GOOD EDIT?)
Rad 11: Rad 11:
 
=Arkiv=
 
=Arkiv=
 
{{arkiv}}
 
{{arkiv}}
 
==Problem med html-kod som fastnar i spamfilter==
 
Hej, jag har märkt att när jag går in på vissa sidor och skall göra en ändring så hindras det av spam-filtret. Det visar sig att om sidan sedan tidigare innehåller styckebrytningar som "hakparentes-BR-hakparentes" så fastnar det i spam-filtret. /[[Användare:Johan Jönsson|Johan Jönsson]] 8 augusti 2011 kl. 18.55 (CEST)
 
:Det tror jag går att fixa. Jag skall kolla - men kan du posta hela texten i det felmeddelande du får när du försöker? Då blir det lättare att sanera spamfiltret. Å andra sidan skall vi ju inte använda HTML, det kan vara något sådant som spökar. [[Användare:Riggwelter|Riggwelter]] 8 augusti 2011 kl. 22.29 (CEST)
 
::Det var lite irriterande, eftersom det inte spelade någon roll var i artikeln man ändrade. Det räckte att radbrytningen stod någonstans i artikeln. Hittade det i [[Göteborg]] och i [[Tokyo]].
 
Här är felmeddelandet, fast jag har skrivit "oskrivbart" där det oskrivbara står. Det är bara att testa i [[sandlådan]].
 
Sidan du ville spara blockerades av spamfiltret. Detta orsakades troligen av en extern länk på sidan.
 
 
<nowiki>'oskrivbart' -> '\<[Bb][Rr]\>'</nowiki>
 
 
/[[Användare:Johan Jönsson|Johan Jönsson]] 8 augusti 2011 kl. 22.43 (CEST)
 
 
:Tag bort HTML-radbrytningarna/hakparenteserna br och /br så löser sig problemet. Tyvärr innebär det att man måste gå igenom guiden, men det kan ju vara bra i alla fall. [[Användare:Riggwelter|Riggwelter]] 8 augusti 2011 kl. 22.59 (CEST)
 
  
 
==Ontopic eller ej? Cyklar på tåg och buss i Sverige==
 
==Ontopic eller ej? Cyklar på tåg och buss i Sverige==

Versionen från 6 januari 2018 kl. 13.34

Resenärspuben - ditt vattenhål på Wikitravel

Resenärspuben är ditt vattenhål på Wikitravel. Oavsett vilken språkversion du arbetar med finns en resenärspub där du kan diskutera med andra wikiresenärer på det lokala språket. Om du alltså vill ställa en fråga eller starta en allmän diskussion rörande Wikitravel och hur det fungerar, lämna ett meddelande längst ner på den här sidan under lämplig rubrik!

Beskriv med ett par ord vad det rör sig om i fönstret "Sammanfattning" innan du sparar sidan, så att andra som jobbar med Wikitravel ser vad som är på gång. Underteckna genom att skriva fyra tilde-tecken: ~~~~, som automatiskt skriver ut användarnamn och tidpunkt.

Vill du svara på någon annans inlägg gör du på samma sätt, men lägger till ett (eller flera) kolontecken för att skapa ett indrag. På det sättet blir det lättare att följa diskussionen.

Resenärspuben är allmän plats - bete dig hänsynsfullt! Tala vänligt, skvätt inte på andra och rensa gärna i och omkring puben om du har tid. Gamla diskussioner arkiveras under länken nedan.

Arkiv

Det finns arkiv för den här sidan. Vänligen redigera inte i arkiven, utan starta ett nytt ärende istället.

Ontopic eller ej? Cyklar på tåg och buss i Sverige

Hej, på Facebook pågår just nu en diskussion [1] om frågan om vi kan samla ihop informationen om möjligheter att ta med cyklar på tåg och buss i Sverige. Skulle det vara ontopic på Wikitravel att skapa en sådan sida? --Gerrit 3 maj 2012 kl. 23.20 (CEST)

Nej, det skulle det nog inte vara. Möjligen kan man nämna det i guiden till Sverige för allmänna svenska förhållanden, och/eller på respektive guidesida för lokala möjligheter till detta. Riggwelter 4 juni 2012 kl. 22.43 (CEST)


Uppgradering av mjukvara

Wikitravel har nu - äntligen - uppgraderats till senaste mjukvaruversion av MediaWiki, 1.17. Buggar kan finnas - rapportera dem omedelbart här! Riggwelter 8 juni 2012 kl. 10.48 (CEST)

Captcha

Alla språkversioner av Wikitravel har nu försetts med CAPTCHA, vilket är ett sätt att förhindra oinloggat klotter och/eller spamrobotar. Du som redigerar oinloggad - skaffa dig ett användarnamn idag och hjälp oss bygga den bästa resesidan på nätet! Riggwelter 3 juli 2012 kl. 21.18 (CEST)


Wikitravel uppdatering – webbsidan i skrivskyddad för några dagar 26.3.2013

Hej alla, Vi är upphetsad att annonsera att Wikitravel uppdaterar sin software nästa veckan. För att flytta Wikitravels special resa information databas vi ska sätta den här webbsidan till skrivskyddad tillstånd från 26.3.2013 för cirka tre dagar. Under tiden kan man inte görä ändringar. När vi återkommer vi ska vara bättre än aldrig tidigare. Om du har någon frågor var vänlig och kontakta oss. IBAlex 23 mars 2013 kl. 00.11 (CET)

Dear community! The upgrade was finished successfully! Please feel free to plunge forward and contribute to the articles! Thank you! IBAlex (diskussion) 29 mars 2013 kl. 01.48 (CET)

Wikitravel uppdatering 1.22.2

Hej alla, Vi är upphetsad att annonsera att Wikitravel uppdaterar sin software. För att flytta Wikitravels special resa information databas vi ska sätta den här webbsidan till skrivskyddad tillstånd från 21.3.2013 för cirka 3-4 dagar. Under tiden kan man inte görä ändringar. När vi återkommer vi ska vara bättre än aldrig tidigare. Om du har någon frågor var vänlig och kontakta oss. IBAlex (diskussion) 20 mars 2014 kl. 23.34 (CET)is:Wikitravel:Pub podróżnika