Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Skillnad mellan versioner av "Reserelaterade ämnen"

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök
Reserelaterade ämnen

Default Banner.jpg

(Med flyg)
(Med flyg)
Rad 48: Rad 48:
 
* [[Grundläggande flygkunskap]]
 
* [[Grundläggande flygkunskap]]
 
* [[Flygtips]]
 
* [[Flygtips]]
* '''Vart i världen har jag flugit ? Om du vill få en samlad bild över alla dina flygsträckor, där det automatiskt räknas ut antal flygtimmar, antal flugna kilometer,visa vilka flygplatser som man har rest till och från mm, så finns en gratis site Flight Memory [http://www.flightmemory.com/]för mindre avgift kan man uppgradera sig till premiumkund och får tillgång till ytterligare statistiker och utvärderingar av flygbolag,flyplatser mm. F.n. använder mer än 65.000 Flight Memory och i Sverige finns den drygt 700 användare. Den som har registrerat flest antal fygsträckor har 2414, nr 2=1032, nr 3=702 och jag själv är fn på 4:e plats med 698 se närmare på mina siffror på denna länk [http://my.flightmemory.com/leifk/se]
+
* '''Vart i världen har jag flugit ? '''Om du vill få en samlad bild över alla dina flygsträckor, där det automatiskt räknas ut antal flygtimmar, antal flugna kilometer,visa vilka flygplatser som man har rest till och från mm, så finns en gratis site Flight Memory [http://www.flightmemory.com/]för mindre avgift kan man uppgradera sig till premiumkund och får tillgång till ytterligare statistiker och utvärderingar av flygbolag,flyplatser mm. F.n. använder mer än 65.000 Flight Memory och i Sverige finns den drygt 700 användare. Den som har registrerat flest antal fygsträckor har 2414, nr 2=1032, nr 3=702 och jag själv är fn på 4:e plats med 698 se närmare på mina siffror på denna länk [http://my.flightmemory.com/leifk/se]'''* Flygbolag:
 
 
* Flygbolag:
 
 
** [[American Airlines]]
 
** [[American Airlines]]
 
** [[Northwest Airlines]]
 
** [[Northwest Airlines]]

Versionen från 14 mars 2009 kl. 12.43

Reserelaterade ämnen är artiklar som behandlar ämnen som inte passar in under någon annan kategori eller i en viss guide.

Sverige

Världen

Länder

Regioner

Resplaner

Resplaner är artiklar som beskriver en resrutt snarare än en enstaka destination. De kan behandla allt från en internationell fotvandring som t.ex. Silkesvägen till stadsvandringar som till exempel London i litteraturen.

Reseplanering

Den som inte planerar sin resa i förväg kan råka ut för otrevliga överraskningar.

Viktigt att veta

Bostad

Transporter

Med flyg

  • Grundläggande flygkunskap
  • Flygtips
  • Vart i världen har jag flugit ? Om du vill få en samlad bild över alla dina flygsträckor, där det automatiskt räknas ut antal flygtimmar, antal flugna kilometer,visa vilka flygplatser som man har rest till och från mm, så finns en gratis site Flight Memory [1]för mindre avgift kan man uppgradera sig till premiumkund och får tillgång till ytterligare statistiker och utvärderingar av flygbolag,flyplatser mm. F.n. använder mer än 65.000 Flight Memory och i Sverige finns den drygt 700 användare. Den som har registrerat flest antal fygsträckor har 2414, nr 2=1032, nr 3=702 och jag själv är fn på 4:e plats med 698 se närmare på mina siffror på denna länk [2]* Flygbolag:

Med tåg

Med båt

På vägen

Kontakt

Packa

Hälso- och sjukvård på resan

Resesäkerhet

Köpa

Att klara sig

Jobb

Reseaktiviteter

Evenemang

Att se

Afrika

Sydafrika

Asien

Att ta sig omkring

Att göra

Europa

Att göra

Att ta sig omkring

Med flyg

Med cykel

Med bil

Med tåg

Till fots

Övernattning

Mellanöstern

Att ta sig omkring

Nordamerika

Kanada

USA

Kalifornien

Mexico

Kuba

Sydamerika

Ecuador

Ocenanien

Australien

Nya Zeeland