Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Redigerar Kambodja

Hoppa till: navigering, sök

Du är inte inloggad. Istället kommer din IP-adress att synas i denna sidas historik.

Ändringen kan återställas. Resultatet visas i redigeringsrutan, spara det genom att trycka på "spara".
Nuvarande version Din text
Rad 150: Rad 150:
  
 
==Arbete==
 
==Arbete==
{{bidrag saknas}}
+
 
 +
Ett av de mest intressanta sätten att uppleva ett land och som blivit mycket populärt under de senaste åren, är att resa som '''volontär'''.
 +
En volontärresa innebär att man kommer i kontakt med landet och kulturen, samtidigt som man bidrar till utvecklingen av det land man besöker.
 +
Det finns ett antal organisationer som arrangerar volontärresor, och man bör vara noggrann vid val av organisation. Några av de organisationer som organiserar volontärresor till Kambodja är Projects Abroad [http://www.projects-abroad.se/volontarresor-lander/kambodja/] och STA Travel [http://www.statravel.se/cps/rde/xchg/se_division_web_live/hs.xsl/arbeta-barn-kambodja.htm]
  
 
==Kommunikation==
 
==Kommunikation==

Observera att alla bidrag till Wikitravel är att betrakta som utgivna under licensen Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 (se Wikitravel:Copyright för mer information). Om du inte kan medge att din text kan redigeras och/eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva någon text här. Du lovar oss också att du skrev texten själv eller kopierade från public domain eller liknande fri resurs.

LÄGG ALDRIG UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN FÖRFATTARENS TILLÅTELSE!

För att skydda wikin mot automatiserad redigeringsspam ber vi dig att lösa följande CAPTCHA:

Avbryt | Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)