Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:80.42.230.218

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Version från den 8 augusti 2011 kl. 16.04 av Riggwelter (Diskussion | bidrag) (Intro a, tfnnr)
(skillnad) ←Äldre version | se nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök
Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Du vet väl att du kan registrera dig och logga in? Du får då tillgång till fler funktioner. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna upp dina frågor i Resenärspuben. Om du inte vill registrera dig går det naturligtvis bra att fortsätta som anonym användare.

Riggwelter 8 augusti 2011 kl. 18.04 (CEST)

Telefon[Redigera]

Hej! Tack för din rdigering. Dock har jag återställt den eftersom det helt enkelt blir lättare att läsa telefonnummer med särskiljning. Som svenskförstående/-talande/-läsande är det även enklare att läsa telefonnummer på det sätt man är någorlunda van vid hemifrån. Är du av annan åsikt föreslår jag en diskussion här. Riggwelter 8 augusti 2011 kl. 18.04 (CEST)


Detta är en diskussionssida för en anonym användare, en användare som inte har skapat sig ett konto, eller som inte har loggat in på det. Vi måste därför använda personens numeriska IP-adress för identifiera honom eller henne. En sådan IP-adress kan ibland användas av flera olika personer. Om du är en anonym användare och ser meddelanden på den här sidan som inte tycks vara riktade till dig, var vänlig logga in så du undviker förväxling med andra anonyma användare i framtiden.