Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Skillnad mellan versioner av "Användare:Adestro"

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök
m (Kommande äventyr)
(Tar bort sidans innehåll)
Rad 1: Rad 1:
{{Infobox|Rubrik=[[Användare:Adestro/Galleri|Galleri]]|Text=Alla bilder jag gjort är släppta i ''public domain'' och får kopieras och användas helt fritt.}}
 
Andreas Bergström, student som pluggar sista året i gymnasiet. Bor i [[Borlänge]], [[Dalarna]]. Jag hittade hit via någon sökning på Google. Efter att ha arbetat några dagar med en artikel upptäckte jag att ingen aktivitet skett här sedan ett år tillbaka. Jag tog då kontakt med [[:en:User:Evan|Evan]] och rapporterade intresse, den svenska Wikitravel hade då varit nära att raderas i ett halvårs tid. Hur som helst så blev jag ''sysop'' och ''go-between'' och på den vägen är det.
 
  
Mitt intresse för Wikitravel har en tendens att komma i vågor. Periodvis arbetar jag febrilt med innehållet på denna sida, periodvis kollar jag bara in någon gång om dagen och rensar klotter. När jag tagit studenten antar jag att detta mönster försvinner.
 
 
==Personliga Wikidatum==
 
 
* '''14:e December 2005''' - Registrerade mig på den svenska versionen Wikitravel.
 
* '''15:e December 2005''' - Registrerade mig på den engelska sidan av Wikitravel, dvs. originalet. Blev även sysop och officiell "go-between" för den svenska sidan.
 
* '''9:e Januari 2006''' - Registrerade mig på den delade Wikitravel.
 
 
== Besökta platser ==
 
'''Asien''': [[Thailand]]
 
<br>'''Europa''': [[Danmark]], [[Grekland]], [[Italien]], [[Malta]], [[Spanien]], [[Tyskland]], [[Österrike]], [[Turkiet]], [[Lettland]]
 
<br>'''Nordamerika''': [[Dominikanska republiken]], [[Haiti]]
 
 
==Kommande äventyr==
 
-
 

Versionen från 23 juni 2009 kl. 10.29