Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:Vistet

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Vistet!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Sex saker att tänka på:

  • Var djärv! Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte skriva. Skriv! Det gör inget om det blir fel eller om du råkar glömma något viktigt - det finns andra som rättar till sådant senare.
  • Kika omkring! Ta en titt på huvudsidan - där finns det fler nyttiga länkar.
  • Läs och lär! Fortsätt sedan gärna med att läsa om Wikitravels namngivningskonventioner och om wikiquetten.
  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
  • Detta är en kommersiell webbplats. Wikitravel ägs och drivs av Internet Brands. Läs mer om ägarförhållanden och inriktning här. Av den anledningen är webbplatsen finansierad med annonser som man dock kan välja bort under "mina inställningar".
Riggwelter 21 december 2009 kl. 13.38 (CET)

Höjdsjuka[Redigera]

Hej och tack för ditt utmärkta bidrag till artikeln om höjdsjuka. En notis dock: tänk på att Wikitravel inte är ett reselexikon eller en medicinsk handbok, utan en reseguide. Detta gör att informationen i artikeln måste vara praktiskt inriktad, inte riktigt så teoretisk som den kanska blivit nu. Titta igenom den igen och se om det finns något man kan göra för att göra den mer praktiskt användbar. Jag tror inte att det rör sig om särskilt mycket arbete (om ens något), men Wikitravel är som sagt till för utskrift och praktisk tillämpning. Riggwelter 21 december 2009 kl. 13.38 (CET)