Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:Visitoxelösund

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Visitoxelösund!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Sex saker att tänka på:

  • Var djärv! Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte skriva. Skriv! Det gör inget om det blir fel eller om du råkar glömma något viktigt - det finns andra som rättar till sådant senare.
  • Kika omkring! Ta en titt på huvudsidan - där finns det fler nyttiga länkar.
  • Läs och lär! Fortsätt sedan gärna med att läsa om Wikitravels namngivningskonventioner och om wikiquetten.
  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
  • Detta är en kommersiell webbplats. Wikitravel ägs och drivs av Internet Brands. Läs mer om ägarförhållanden och inriktning här. Av den anledningen är webbplatsen finansierad med annonser som man dock kan välja bort under "mina inställningar".
Riggwelter 27 november 2008 kl. 21.36 (CET)

Oxelösund[Redigera]

Hej, jag antar att du jobbar för Oxelösunds turistbyrå? Då är du extra välkommen hit. Dock vill jag uppmana dig att, om du vill skriva om Oxelösund, gör det i guiden för Oxelösund och inte i våra anvisningssidor. Er grannkommun, Nyköping, är just nu och arbetar på Wikitravel, något som vi ser positivt på. Dock bör du nogsamt läsa länkarna i den gula välkomstrutan ovan, samt ta del av diskussionen här och här. I korthet; vi duar inte i våra guider på Wikitravel och vi gör inte reklam. Var neutral! Riggwelter 27 november 2008 kl. 21.36 (CET)