Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:Värnamo turism

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Värnamo turism!

Av ditt användarnamn och/eller dina redigeringar förstår vi att du antingen är en affärsidkare och/eller en resebranschmänniska som upptäckt Wikitravel och dess möjligheter. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Eftersom du sannolikt kommit hit för att lyfta fram det just DU/NI har att erbjuda är det viktigt att veta att dina redigeringar måste skilja sig något från andra wikiresenärers bidrag.

Allmänt
Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Viktigt!
Tre riktlinjer är särskilt viktiga för dig:

  • Skryt inte! Wikitravel är inte en plats att marknadsföra ditt etablissemang på.
  • Om du är affärsidkare, till exempel restaurangägare eller hotellchef måste du läsa och följa den här riktlinjen.
  • Om du är någon form av branschmänniska, till exempel turistbyråinformatör, måste du läsa och följa den här riktlinjen.

Till sist

  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare eller våra administratörer om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
Riggwelter 30 september 2011 kl. 14.10 (CEST)

Lägga till en post[Redigera]

Hej! I rubriken till flera avsnitt i våra artiklar hittar du en länk som heter "Lägg till en post". Klickar du på denna får du upp en informationsruta som du fyller i. På så sätt formateras alla nya poster på samma sätt. Därefter går du in i artikeln under fliken "redigera" och flyttar posten till den rubrik/underrubrik där den passar bäst. Riggwelter 30 september 2011 kl. 15.18 (CEST)

Om information[Redigera]

Hej igen! Du som sitter på Värnamo turism har oslagbar kunskap om lokala restauranger, hotell och så vidare. Därför vill jag be dig att du lägger in lite mer information om respektive etablissemang. Använder du funktionen "Lägg till en post" får du hjälp med att redovisa vilken typ av information som kan vara med. Generellt sett vill vi ha lite mer än bara namn och adress. Telefonnummer, gärna öppettider och vad det är för ett etablissemang är viktig information för en turist. Riggwelter 30 september 2011 kl. 15.55 (CEST)

High Caparral, med mera[Redigera]

Hej! Det är kul att du vill tipsa om High Chaparral, men det ligger inte i Värnamo kommun - och alltså kan det inte finnas med i guiden till Värnamo. Jag har fixat det nu. Vi har heller inte med snabbmatsrestauranger i våra guider, av den enkla anledningen att det alltid brukar finnas. Ett undantag är om orten är så liten att det enda som finns att tillgå är ett snabbmatshak, men det passar ju inte in på Värnamo. Här kan du läsa mer om vad som platsar eller ej. Riggwelter 7 oktober 2011 kl. 19.38 (CEST)