Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Sunguardian"

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök
(Inlägg)
Rad 1: Rad 1:
 
{{intro}}
 
{{intro}}
 
--[[Användare:Jonas Ryberg|Jonas Ryberg]] 18 december 2007 kl. 23.51 (CET)
 
--[[Användare:Jonas Ryberg|Jonas Ryberg]] 18 december 2007 kl. 23.51 (CET)
 
== Inlägg ==
 
 
Nu har jag två gånger återställt ditt inlägg i sandlådan. Det beror på att det kan tolkas som att det gäller specifika personer och vi använder oss inte av någon typ av förtal på denna sida. Var vänlig att tänka på hur du formulerar dig i fortsättningen. [[Användare:Akteacher|Akteacher]] 19 december 2007 kl. 18.34 (CET)
 
:Jag tror att Sunguardian är användaren [[Användare:Firebow]] ochså kännd som [[Användare:213.67.255.155]] --[[Användare:166.70.207.2|166.70.207.2]] 20 december 2007 kl. 02.34 (CET) /Gustav P
 
  
 
== Nationalrätt ==
 
== Nationalrätt ==

Versionen från 20 december 2007 kl. 19.37


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Sunguardian!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Sex saker att tänka på:

  • Var djärv! Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte skriva. Skriv! Det gör inget om det blir fel eller om du råkar glömma något viktigt - det finns andra som rättar till sådant senare.
  • Kika omkring! Ta en titt på huvudsidan - där finns det fler nyttiga länkar.
  • Läs och lär! Fortsätt sedan gärna med att läsa om Wikitravels namngivningskonventioner och om wikiquetten.
  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
  • Detta är en kommersiell webbplats. Wikitravel ägs och drivs av Internet Brands. Läs mer om ägarförhållanden och inriktning här. Av den anledningen är webbplatsen finansierad med annonser som man dock kan välja bort under "mina inställningar".

--Jonas Ryberg 18 december 2007 kl. 23.51 (CET)

Nationalrätt

Ja, jag håller med om att sill och potatis är en av flera sådana rätter. Därför var ditt nya val av formulering lämpligare. Den tidigare lät som att det var den enda. Akteacher 19 december 2007 kl. 18.36 (CET)

Ett tips!

Vill ge dig ett tips eftersom du redigerar så aktivt. Läs i texten om de olika mallarna för att se vad som är tänkt att beskrivas under de olika rubrikerna. Där finns goda råd om vad man ska nämna och inte. Landmallen hittar du här. Märkte t ex att du angav Sveriges folkmängd under Lokalbefolkning och att många har telefoner under Kommunikation. Detta är kanske inte i första hand vad som är tänkt. Så dessa mallar är till mycket god hjälp. Akteacher 19 december 2007 kl. 19.00 (CET)