Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:Skara

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Skara!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Sex saker att tänka på:

  • Var djärv! Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte skriva. Skriv! Det gör inget om det blir fel eller om du råkar glömma något viktigt - det finns andra som rättar till sådant senare.
  • Kika omkring! Ta en titt på huvudsidan - där finns det fler nyttiga länkar.
  • Läs och lär! Fortsätt sedan gärna med att läsa om Wikitravels namngivningskonventioner och om wikiquetten.
  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
  • Detta är en kommersiell webbplats. Wikitravel ägs och drivs av Internet Brands. Läs mer om ägarförhållanden och inriktning här. Av den anledningen är webbplatsen finansierad med annonser som man dock kan välja bort under "mina inställningar".
Riggwelter 24 november 2008 kl. 14.37 (CET)

Skara[Redigera]

Hej! Jag antar att du tidigare redigerat artikeln om Skara anonymt innan du skaffade dig ett användarnamn? Jag har försökt kontakta dig på den IP-adressens diskussionssida, men du har inte svarat. Därför försöker jag nu här samtidigt som jag vill hälsa dig välkommen till Wikitravel. Som du märker har vi ett flertal gånger återställt dina ändringar i artikeln om Skara. Anledningarna till detta är följande:

  1. Du får inte förstöra vår reseguides uppbyggnad genom att skriva in löptext och ta bort alla rubriker. Det man gör är att lägga in information under respektive avsnitt och samtidigt ta bort markeringen {{bidrag saknas}}.
  2. Wikitravel är inte en plats att göra reklam på. Mycket av det du skriver är renodlad reklamtext, antingen för Skara eller för sidan vastsvarige.com.
  3. Håll nere mängden så kallad "flufftext", det vill säga text fylld med superlativer och liknande. Fokusera istället på ren resenärsinformation. Titta till exempel på artikeln om Uppsala och se hur upplägget ser ut. Har du några frågor går det bra att kontakta mig med ett inlägg på min diskussionssida. Riggwelter 24 november 2008 kl. 14.37 (CET)

Svar om hjälp[Redigera]

Hej! Jag har givit dig ett första inledande svar på min diskussionssida. Låt oss fortsätta diskussionen där! Riggwelter 24 november 2008 kl. 22.50 (CET)