Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:Nykturism

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Nykturism!

Av ditt användarnamn och/eller dina redigeringar förstår vi att du antingen är en affärsidkare och/eller en resebranschmänniska som upptäckt Wikitravel och dess möjligheter. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Eftersom du sannolikt kommit hit för att lyfta fram det just DU/NI har att erbjuda är det viktigt att veta att dina redigeringar måste skilja sig något från andra wikiresenärers bidrag.

Allmänt
Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Viktigt!
Tre riktlinjer är särskilt viktiga för dig:

  • Skryt inte! Wikitravel är inte en plats att marknadsföra ditt etablissemang på.
  • Om du är affärsidkare, till exempel restaurangägare eller hotellchef måste du läsa och följa den här riktlinjen.
  • Om du är någon form av branschmänniska, till exempel turistbyråinformatör, måste du läsa och följa den här riktlinjen.

Till sist

  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare eller våra administratörer om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
Riggwelter 19 augusti 2009 kl. 16.13 (CEST)

Nyköping[Redigera]

Hej, och välkommen till Wikitravel! Det är alltid roligt när turistbyråer och liknande engagerar sig i arbetet att göra Wikitravel till den bästa reseguiden online. Ett tips: du laddade upp en bild på Wikitravel. Den bilden har jag raderat, eftersom du förmodligen inte vet om att alla bidrag till Wikitravel måste vara helt fria att använda. Jag misstänker att bilden du laddade upp upphovsrättsligt ägs av Nyköpings kommun och i så fall är den knappast fri enligt Wikitravels sätt att se det. För det andra betvivlar jag att Wreta Herrgård uppfyller våra krav på lyxhotellstatus. På den här sidan kan du se vad vi har för krav. Om du till exempel jämför Wreta med The Ritz i London tror jag att Wreta står sig en aning slätt i jämförelse. Av den anledningen kommer jag att flytta ner Wreta under "Medel" igen. Riggwelter 19 augusti 2009 kl. 16.13 (CEST)

Hej, Bilden vi har laddat upp är fri att använda, har du några frågor kan du kontakta Petra Nordström, [email protected]
Har ni kommunjuristens skriftliga tillstånd till att ladda upp den och därmed att bilden är släppt i public domain? Finns den publicerad någon annanstans, i så fall var? Riggwelter 21 augusti 2009 kl. 12.55 (CEST)