Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:Jonnyx

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Jonnyx!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Sex saker att tänka på:

  • Var djärv! Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte skriva. Skriv! Det gör inget om det blir fel eller om du råkar glömma något viktigt - det finns andra som rättar till sådant senare.
  • Kika omkring! Ta en titt på huvudsidan - där finns det fler nyttiga länkar.
  • Läs och lär! Fortsätt sedan gärna med att läsa om Wikitravels namngivningskonventioner och om wikiquetten.
  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
  • Detta är en kommersiell webbplats. Wikitravel ägs och drivs av Internet Brands. Läs mer om ägarförhållanden och inriktning här. Av den anledningen är webbplatsen finansierad med annonser som man dock kan välja bort under "mina inställningar".
Riggwelter 22 augusti 2006 kl.09.58 (CEST)

Borås[Redigera]

Hej Jonnyx och varmt välkommen till Wikitravel. Jag noterade din ändring angående Hanatorps camping i Borås. Finns det någon camping närmare Borås som vi borde ha med istället? Om inte bör Hanatorp stå kvar, eftersom det då är den enda campingen i närheten. Detta påverkar också givetvis uppgiften om cykeluthyrning. Om annan cykeluthyrning finns närmare Borås, eller i Boråstrakten måste denna uppgift infogas. Mvh Riggwelter 22 augusti 2006 kl.10.01 (CEST)

Hej Riggwelter, det finns en alldeles utmärkt camping i själva Borås den heter Borås Camping Saltemad och det är sveriges största citycamping. Hanatorps camping däremot har definitivt ingenting med Borås att skaffa den ligger inte ens i Borås kommun utan halvägs till Varberg och jag kan inte tänka mig att någon hyr cykel där för att använda i Borås.MVH jonnyx 22 augusti 2006 kl.15.12 (CEST)
Man hänvisade tidigare från Borås turisthemsida till Hanatorps camping för cykeluthyrning...nå, i vilket fall som helst - du får gärna lägga till Saltemad, inklusive ev. hemsida, adress o tfn (se övriga artikeln hur uppställningen bör se ut) så vi får aktuella uppgifter. Annars finns det risk för att Hanatorp åker tillbaka som närmaste camping och det vore ju dumt om det finns närmare platser att bo på, i a f boende enligt campingmodell. Riggwelter 23 augusti 2006 kl.00.42 (CEST)
Ok, jag skall fixa det. jonnyx 23 augusti 2006 kl.18.55 (CEST)
Vad bra det blev! Du får gärna fortsätta komplettera artikeln om Borås så vi kan föreslå den till Månadens resmål vid tillfälle. Har du tillgång till en digitalkamera kanske du har lust att ta lite bilder på de destinationer du vill skriva om. Bilderna laddar man sedan upp på vår gemensamma bilddatabas Wikitravel Shared. Riggwelter 24 augusti 2006 kl.11.09 (CEST)

Glömde[Redigera]

Jag glömde en sak...jag noterar av din användarsida att du skriver en del på Wikipedia. Då bör du läsa denna artikel. Mvh Riggwelter 24 augusti 2006 kl.11.15 (CEST)

Jodå visst kan jag komplettera artikeln om Borås, jag har visserligen barn som bor i Borås men det blir väldigt glest mellan besöken i Sverige ändå. Jag kommer nog att ha mer att tillföra härifrån Spanien, jag flyttade ner för 5 år sedan och mitt jobb här innebär att jag faktiskt åker runt och fotograferar och skriver reportage för kundernas räkning utmed hela Costa del Sol. Jag har redan bidragit lite grand på engelska wikitravel och mycket mer på wikipedia, jag har läst igenom artikeln och jag tror att jag har snappat skillnaden mellan wikipedia och wikitravel. Mitt konsultjobb här i Spanien innebär att jag periodvis har gott om fritid, det är då jag kan lämna bidrag, sen kan det ibland bli intensivt arbete med en kund och då hinner jag inte..jonnyx 24 augusti 2006 kl.15.11 (CEST)
Men det är ju fantastiskt att vi har En Man I Spanien! Det bådar mycket gott för att den iberiska sidan av svenska Wikitravel bevakas. Du är, återigen, varmt välkommen till oss! Riggwelter 24 augusti 2006 kl.15.39 (CEST)