Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Användardiskussion:Erl

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök


Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Erl!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Sex saker att tänka på:

  • Var djärv! Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte skriva. Skriv! Det gör inget om det blir fel eller om du råkar glömma något viktigt - det finns andra som rättar till sådant senare.
  • Kika omkring! Ta en titt på huvudsidan - där finns det fler nyttiga länkar.
  • Läs och lär! Fortsätt sedan gärna med att läsa om Wikitravels namngivningskonventioner och om wikiquetten.
  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
  • Detta är en kommersiell webbplats. Wikitravel ägs och drivs av Internet Brands. Läs mer om ägarförhållanden och inriktning här. Av den anledningen är webbplatsen finansierad med annonser som man dock kan välja bort under "mina inställningar".
Riggwelter 28 juni 2006 kl.17.08 (CEST)

Kuba[Redigera]

Hej! Vad trevligt att du länkade till en sida med bilder från Kuba. En liten detalj dock: vi brukar inte länka till bildsajter, utan föredrar att ha våra bilder uppladdade på vår gemensamma fildatabas Wikitravel Shared. När jag tittar på bildsidan du länkar till och jämför fotografens namn med ditt användarnamn misstänker jag att det är du som tagit de fina bilderna. Stämmer detta, och kan du i så fall tänka dig att ladda upp några av dem på Wikitravel Shared så att vi kan använda dem i artikeln? I så fall bör du börja med att läsa mer här så du vet efter vilken licens vi arbetar. Sedan rekommenderar jag att du skaffar dig ett användarnamn på Wikitravel Shared och laddar upp några bilder där som vi sedan kan använda. Har du frågor, skriv bara här nedan så skall jag försöka svara. Välkommen till Wikitravel! Riggwelter 28 juni 2006 kl.17.08 (CEST)