Öppna huvudmenyn

Wikitravel β

Användardiskussion:193.254.4.12

IP-adressen tillhör Umeå kommun. Abuse: [email protected]

Senaste meddelandeRedigera

Någon med ditt användarnamn eller din IP-adress har gjort mindre genomtänkta redigeringar på Wikitravel och tidigare varnats för detta. IP-adressen har därför blivit blockerad på mycket lång tid. Du bör hitta ett bättre sätt att använda din internetuppkoppling på.
Sorry. You have been blocked for a very long time because of your abuse of the edit possibilities on Wikitravel. We suggest you do something else with your Internet connection.

Akteacher 14 december 2007 kl. 17.17 (CET)


Äldre meddelandenRedigera

  • K2 - 15 x klotter på Egypten. Det är sällan som man ser att någon klottrar så här ivrigt. Tyvärr är jag inte administratör så jag kan inte blockera din IP-adress. Skaffa dig en blogg istället om du har behov av att klottra, detta är en reseguide och inte ett klotterplank!

Ypsilon from Finland 14 december 2007 kl. 16.10 (CET)


Detta är en diskussionssida för en anonym användare, en användare som inte har skapat sig ett konto, eller som inte har loggat in på det. Vi måste därför använda personens numeriska IP-adress för identifiera honom eller henne. En sådan IP-adress kan ibland användas av flera olika personer. Om du är en anonym användare och ser meddelanden på den här sidan som inte tycks vara riktade till dig, var vänlig logga in så du undviker förväxling med andra anonyma användare i framtiden.
Tillbaka till användarsidan "193.254.4.12".