Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Skillnad mellan versioner av "Antarktis"

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök
Antarktis

Default Banner.jpg

(Uppdaterar enligt Wikitravel:Externa länkar)
Rad 2: Rad 2:
 
<table><tr><td>
 
<table><tr><td>
 
{{IsIn|}}
 
{{IsIn|}}
'''Antarktis''' är en värdsdel på södra halvklotet. Det är ganska svårt för en svensk att ta sig till Antarktis i turist-syfte, då det inte finns några kända resebolag som tar en dit. Det lättaste sättet torde vara att åka dit i forskningsprojekt, men Sverige är inte särskillt inblandad däri. Dock har Norge viss aktivitet där, så det lättaste sättet att ta sig till Antarktis torde vara via ett norskt forskningsprojekt.
+
'''Antarktis''' är en värdsdel på södra halvklotet. Det är ganska svårt som turist att ta sig till Antarktis, då det inte finns några kända resebolag som tar en dit. Det lättaste sättet torde vara att åka dit i forskningsprojekt, men Sverige är inte särskillt inblandat däri. Dock har Norge viss aktivitet där, så det lättaste sättet att ta sig till Antarktis torde vara via ett norskt forskningsprojekt.
  
 
__TOC__
 
__TOC__
Rad 19: Rad 19:
 
{{bidrag saknas}}
 
{{bidrag saknas}}
  
==Externa länkar==
+
 
  
  

Versionen från 5 juli 2007 kl. 07.09

Satellitbild över Antarktis

Antarktis är en värdsdel på södra halvklotet. Det är ganska svårt som turist att ta sig till Antarktis, då det inte finns några kända resebolag som tar en dit. Det lättaste sättet torde vara att åka dit i forskningsprojekt, men Sverige är inte särskillt inblandat däri. Dock har Norge viss aktivitet där, så det lättaste sättet att ta sig till Antarktis torde vara via ett norskt forskningsprojekt.

Regioner

Länder

Andra territorier

Natur