Wikitravel:Wikicălători

De la Wikitravel
Versiunea din 12 februarie 2004 18:05, autor: Danutz (Discuție | contribuții)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare


"[Echipaj] necesar într-o călătorie riscantă. Salar mic. Frig mare. Luni lungi de întuneric total. Pericol constant. Întoarcerea în condiţii bune improbabilă. Onoare şi recunoaştere în caz de succes." -- Afiş de recrutare pentru expediţia din 1914 în Antarctida cu HMS Endurance


Wikicălătorii sunt membrii ai unei comunităţi mondiale de contribuitori la Wikitravel. Wikitravel nu se află online de mult, pentru a putea defini ce fel de oameni sunt Wikicălătorii, dar este probabil rezonabil de spus că oamenii care sunt implicaţi în Wikitravel sunt pasionaţi de călătorii în general şi interesaţi de partajarea cunoştiinţelor în particular.

Wikicălătorii nu sunt o organizaţie secretă specială sau un grup limitat. Suntem oameni ca dumneavoastră, care dorim să împărţim cunoştiinţele noastre cu dvs. Puteţi deveni un Wikicăkător chiar acum! Avem nevoie ajutorul dvs. pentru a face din acest proiect un succes total. Mai avem mult de mers -- şi tot ce puteţi face ca să ne ajutaţi ne aduce cu un pas mai aproape de succes.


Înscrieţi-vă aici: