Wikitravel:Punct de vedere neutru: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
(fr: Link fixed)
m (Corecturi)
Linia 1: Linia 1:
 
Wikitravel încearcă se menţină un '''punct de vedere neutru''' (PDVN sau NPOV) în articole.
 
Wikitravel încearcă se menţină un '''punct de vedere neutru''' (PDVN sau NPOV) în articole.
  
Prin punct de vedere neutru se înţelege că toate aprecierile asupra panoramelor, hotelurilor, restaurantelor, barurilor ş.a. sunt excluse, lăsându-i astfel pe lectorii noştrii să decidă ei însuşi nivelul de calitate. Noi avem misiunea de a crea un ghid de voiaj fiabil şi complet ; un ghid care nu oferă informaţii calificate în legătură cu ceea ce se află în el nu mai este fiabil şi complet.
+
Prin punct de vedere neutru se înţelege că toate aprecierile asupra panoramelor, hotelurilor, restaurantelor, barurilor ş.a. sunt excluse, lăsându-i astfel pe citiorii noştrii să decidă ei înşişi nivelul de calitate. Noi avem misiunea de a crea un ghid de voiaj fiabil şi complet ; un ghid care nu oferă informaţii calificate în legătură cu ceea ce se află în el nu mai este fiabil şi complet.
 
 
  
 
[[en:Wikitravel:Neutral point of view]]
 
[[en:Wikitravel:Neutral point of view]]
 
[[fr:Wikitravel:Point de vue neutre]]
 
[[fr:Wikitravel:Point de vue neutre]]

Versiunea de la data 22 ianuarie 2006 21:02

Wikitravel încearcă se menţină un punct de vedere neutru (PDVN sau NPOV) în articole.

Prin punct de vedere neutru se înţelege că toate aprecierile asupra panoramelor, hotelurilor, restaurantelor, barurilor ş.a. sunt excluse, lăsându-i astfel pe citiorii noştrii să decidă ei înşişi nivelul de calitate. Noi avem misiunea de a crea un ghid de voiaj fiabil şi complet ; un ghid care nu oferă informaţii calificate în legătură cu ceea ce se află în el nu mai este fiabil şi complet.