Wikitravel:Plonjaţi înainte: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
m
Linia 1: Linia 1:
Calitatea de călător necesită curaj şi încredere în propriile puteri. Calitatea de [[Wikitravel:Wikicălători|Wikicălător]] are aceleaşi necesităţi. Ne aşteptăm să '''plonjaţi înainte''' în activitatea de creare, modificare şi ilustrare a articolelor Wikitravel. ''Dumneavoastră'' puteţi edita orice articol de pe Wikitravel, şi chiar ''ne dorim să o faceţi.'' Avem nevoie de cunoştiinţele, experienţa, talentul şi atenţia dvs.
+
Calitatea de călător necesită curaj şi încredere în propriile puteri. Calitatea de [[Wikiturism:Wikicălători|Wikicălător]] are aceleaşi necesităţi. Ne aşteptăm să '''plonjaţi înainte''' în activitatea de creare, modificare şi ilustrare a articolelor Wikiturism. ''Dumneavoastră'' puteţi edita orice articol de pe Wikiturism, şi chiar ''ne dorim să o faceţi.'' Avem nevoie de cunoştiinţele, experienţa, talentul şi atenţia dvs.
  
 
A plonja înainte înseamnă:
 
A plonja înainte înseamnă:
  
*'''A avea iniţiativă.''' Cunoştiinţele şi experienţa dumneavoastră contează! Nu sunt mulţi "experţi în călătorii" (daca aşa ceva există cu adevărat) care lucrează pe Wikitravel aşa că nu vă faceţi probleme că nu aţi fi destul de buni. ''Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.''
+
*'''A avea iniţiativă.''' Cunoştiinţele şi experienţa dumneavoastră contează! Nu sunt mulţi "experţi în călătorii" (daca aşa ceva există cu adevărat) care lucrează pe Wikiturism aşa că nu vă faceţi probleme că nu aţi fi destul de buni. ''Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.''
*'''A experimenta.''' Nu există multe daune permanente pe care le puteţi face în Wikitravel. Dacă lucrurile se strică cu adevărat, alţi Wikicălători vor veni să le repare.
+
*'''A experimenta.''' Nu există multe daune permanente pe care le puteţi face în Wikiturism. Dacă lucrurile se strică cu adevărat, alţi Wikicălători vor veni să le repare.
*'''A prefera 'bun acum' lui 'perfect mai târziu''''. Nu aşteptaţi până aveţi un un articol perfect înainte de a-l încărca pe server. Orice îmbunătăţire merită încărcată cât mai repede, pentru ca alţii să se poată bucura de ea. Dacă articolul este imcomplet sau nu prea ştiţi ce să scrieţi, marcaţi-l ca [[Wikitravel:articole ciot|ciot]]. Schiţaţi-vă măcar ideile şi lăsaţi-i pe alţii să le dezvolte. Aşa funcţionează [[Wikitravel:WikiWiki|WikiWiki]]!
+
*'''A prefera 'bun acum' lui 'perfect mai târziu''''. Nu aşteptaţi până aveţi un un articol perfect înainte de a-l încărca pe server. Orice îmbunătăţire merită încărcată cât mai repede, pentru ca alţii să se poată bucura de ea. Dacă articolul este imcomplet sau nu prea ştiţi ce să scrieţi, marcaţi-l ca [[Wikiturism:Articole ciot|ciot]]. Schiţaţi-vă măcar ideile şi lăsaţi-i pe alţii să le dezvolte. Aşa funcţionează [[Wikiturism:WikiWiki|WikiWiki]]!
*'''A ignora autoritatea.''' Aveţi acelaşi drept de a edita ''orice'' pe Wikitravel ca oricine altcineva. Nu vă deranjaţi cu întrebări de genul "E bine?" înainte de a edita ceva. Este!
+
*'''A ignora autoritatea.''' Aveţi acelaşi drept de a edita ''orice'' pe Wikiturism ca oricine altcineva. Nu vă deranjaţi cu întrebări de genul "E bine?" înainte de a edita ceva. Este!
  
 
Aşa că '''plonjaţi înainte'''! S-ar putea să vă placă!
 
Aşa că '''plonjaţi înainte'''! S-ar putea să vă placă!

Versiunea de la data 5 noiembrie 2007 16:40

Calitatea de călător necesită curaj şi încredere în propriile puteri. Calitatea de Wikicălător are aceleaşi necesităţi. Ne aşteptăm să plonjaţi înainte în activitatea de creare, modificare şi ilustrare a articolelor Wikiturism. Dumneavoastră puteţi edita orice articol de pe Wikiturism, şi chiar ne dorim să o faceţi. Avem nevoie de cunoştiinţele, experienţa, talentul şi atenţia dvs.

A plonja înainte înseamnă:

  • A avea iniţiativă. Cunoştiinţele şi experienţa dumneavoastră contează! Nu sunt mulţi "experţi în călătorii" (daca aşa ceva există cu adevărat) care lucrează pe Wikiturism aşa că nu vă faceţi probleme că nu aţi fi destul de buni. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.
  • A experimenta. Nu există multe daune permanente pe care le puteţi face în Wikiturism. Dacă lucrurile se strică cu adevărat, alţi Wikicălători vor veni să le repare.
  • A prefera 'bun acum' lui 'perfect mai târziu'. Nu aşteptaţi până aveţi un un articol perfect înainte de a-l încărca pe server. Orice îmbunătăţire merită încărcată cât mai repede, pentru ca alţii să se poată bucura de ea. Dacă articolul este imcomplet sau nu prea ştiţi ce să scrieţi, marcaţi-l ca ciot. Schiţaţi-vă măcar ideile şi lăsaţi-i pe alţii să le dezvolte. Aşa funcţionează WikiWiki!
  • A ignora autoritatea. Aveţi acelaşi drept de a edita orice pe Wikiturism ca oricine altcineva. Nu vă deranjaţi cu întrebări de genul "E bine?" înainte de a edita ceva. Este!

Aşa că plonjaţi înainte! S-ar putea să vă placă!