San Diego: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
San Diego

Default Banner.jpg

m (corecturi)
Linia 13: Linia 13:
 
===Cu autobuzul===
 
===Cu autobuzul===
  
Sunt un număr de autobuze sau autocare între [[Los Angeles]], San Diego şi [[Mexic]] pe zi. Autobuzul este o alternativă relativ convenientă şi ieftină. Mulţi turişti care vor să ajungă până la San Diego vin cu avionul până la [[Los Angeles]] şi de acolo prind autobuzul.
+
Există autobuze sau autocare zilnice între [[Los Angeles]], San Diego şi [[Mexic]]. Autobuzul este o alternativă relativ uşoară şi ieftină. Mulţi turişti care vor să ajungă până la San Diego vin cu avionul până la [[Los Angeles]] şi de acolo iau autobuzul.
  
 
==De dormit==
 
==De dormit==
Linia 19: Linia 19:
 
===Buget redus===
 
===Buget redus===
  
*'''Ocean Beach International Hostel''', 4961 Newport Ave, (+1 619) 223-7873. Un hostel popular cu tineretul şi cu turiştii cu buget redus. Este conecţie directă cu autobuzul de la aeroport (până la Cable Street, de unde se poate umbla la hostel).
+
*'''Ocean Beach International Hostel''', 4961 Newport Ave, (+1 619) 223-7873. Un hostel popular pentru tineret şi turiştii cu buget redus. Există legătură directă cu autobuzul de la aeroport (până la Cable Street, de unde se poate merge pe jos până la hostel).
  
 
===Buget mediu===
 
===Buget mediu===
Linia 25: Linia 25:
 
===De lux===
 
===De lux===
  
{{MSJ:ciot}}
+
{{ciot}}
  
 
[[en:San Diego]]
 
[[en:San Diego]]
 
[[fr:San Diego]]
 
[[fr:San Diego]]

Versiunea de la data 12 martie 2006 16:33

San Diego este un oraş în sudul Californiei, Statele Unite ale Americii.

De înţeles

San Diego a fost fondat în 1775 ca prima misiune spaniolă din California.

Intră/ieşi

Cu avionul

Aeroportul Internaţional San Diego (cod: SAN) este aproximativ zece minute cu maşina din centrul oraşului. Oraşul este servit majoritar de Southwest Airlines şi de alte linii aeriene din vestul Statelor Unite.

Cu autobuzul

Există autobuze sau autocare zilnice între Los Angeles, San Diego şi Mexic. Autobuzul este o alternativă relativ uşoară şi ieftină. Mulţi turişti care vor să ajungă până la San Diego vin cu avionul până la Los Angeles şi de acolo iau autobuzul.

De dormit

Buget redus

  • Ocean Beach International Hostel, 4961 Newport Ave, (+1 619) 223-7873. Un hostel popular pentru tineret şi turiştii cu buget redus. Există legătură directă cu autobuzul de la aeroport (până la Cable Street, de unde se poate merge pe jos până la hostel).

Buget mediu

De lux


Acest articol este momentan doar un ciot şi are nevoie de atenţia dvs. Plonjaţi înainte şi ajutaţi-l să crească!