Portal: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
Portal

Default Banner.jpg

Linia 1: Linia 1:
 
[[en:Main Page]][[fr:Accueil]]
 
[[en:Main Page]][[fr:Accueil]]
'''[[Wikitravel:Despre|Wikitravel]]''' este un proiect ambiţios de a crea un ghid turistic liber, complet şi original în mai multe limbi, printre care este şi limba română. Versiunea în limba română, lansată pe 27 decembrie 2003, este prima versiune a Wikitravel într-o limbă în afară de engleză. Până acum, avem '''{{NUMARDEARTICOLE}} de articole''', scrise de colaboratorii şi utilizatorii noştri. Chestia specială despre Wikitravel este că poate ori cine să editeze orice pagină, sau să scrie articole  noi, ''chiar acum'', într-un mod foarte, foarte simplu! Să descoperiţi cum puteţi şi dumneavostră să începeţi să colaboraţi, vedeţi pagina de [[Wikitravel:Ajutor|Ajutor]], sau, dacă vreţi mai multe informaţii, aflaţi [[Wikitravel:Despre|Despre Wikitravel]] sau vedeţi pagina de [[Wikitravel:Întrebări frecvente|Întrebări frecvente]].
+
'''[[Wikitravel:Despre|Wikitravel]]''' este un proiect ce vrea să creeze un '''ghid turistic mondial''' [[Wikitravel:Copyleft|liber]], complet şi gratuit. Am început în limba română pe 27 decembrie 2003, şi în prezent avem {{NUMBEROFARTICLES}} de ghiduri de atracţii turistice şi nu numai, editate de [[Wikitravel:Wikicălători|Wikicălători]] din întreaga lume. Vedeţi pagina de [[Wikitravel:ajutor|ajutor]] şi urmăriţi cum [[Wikitravel:Bun venit|dvs.]] puteţi edita o pagină ''chiar acum''.
  
 
{| cellpadding=1 cellspacing=1 border=0
 
{| cellpadding=1 cellspacing=1 border=0

Versiunea de la data 30 aprilie 2004 14:57

Wikitravel este un proiect ce vrea să creeze un ghid turistic mondial liber, complet şi gratuit. Am început în limba română pe 27 decembrie 2003, şi în prezent avem 621 de ghiduri de atracţii turistice şi nu numai, editate de Wikicălători din întreaga lume. Vedeţi pagina de ajutor şi urmăriţi cum dvs. puteţi edita o pagină chiar acum.

Ghidul Wikitravel

Europa

Helsinki, Cluj-Napoca, Talin, Transilvania, Dubrovnik, mai mult...

America de Nord

New York, Montreal, Los Angeles, SUA, mai mult...

Africa

Cairo, Windhoek, Coasta de Fildeş, Maroc, mai mult...

Legat de călătorie

Patrimoniul Mondial al UNESCO, Linii aeriene ieftine din Europa, Când ajungi într-un oraş nou

Ghiduri de conversaţie

Germană, Engleză, Italiană, Franceză, Spaniolă, mai mult...

Asia

Shanghai, Bangkok, Tokio, Hong Kong, Auroville, mai mult...

America de Sud

São Paulo, Buenos Aires, Brazilia, Cuba, mai mult...

Oceania

Sydney, Australia, Melbourne, Papua Noua Guinee, mai mult...

Alte destinaţii

Caraibe, Baleare, Tur feroviar în triunghiul transilvănean Lista ţărilor de la A la Z

Destinaţia lunii

Talin.jpg

Talin

Luna asta va fi prima când capitala estoniană îşi va asuma rolurile ca parte din Uniunea Europeană. În ultimul timp, acest oraş de 400.000 de locuitori a devenit o destinaţie foarte plăcută şi populară în Europa de Nord, combinând un aer scandinav cu preţuri est-europene!

Proiectul Wikitravel

Bun venit

Nou veniţi, Despre, Articole dorite, Hanul călătorilor, Plonjaţi înainte, Wikicălători, Groapa cu nisip

Proiect

Punct de vedere neutru, Cioturi ce necesită atenţie, Ajutor, Manual de stil, Ajutor de editare, Convenţii pentru numirea articolelor

Ştiri

19 aprilie 2004: Versiunea în română a ghidului turistic liber, Wikitravel, numără 300 de articole (Oradea). Deşi avem destul de multe cioturi, ne bucurăm de aproape 75 de articole cu conţinut informativ real. Bravo!

26 februarie 2004: Wikitravel în română a atins pragul de 200 articole, la doar 14 zile după ce ajunsese la 100 de articole! Norocosul articol a fost Granada (00:37 UTC). Plonjaţi înainte spre 300 de articole!

12 februarie 2004: Wikitravel, ghidul turistic liber în limba română, a ajuns la 100 de articole! După nici o lună şi jumătate de la începutul proiectului, al 100-lea articol, Bhutan, a fost creat la ora 06:57 (UTC).

arhiva ştirilor

Dacă vreţi să contribui, aţi citit şi încă aveţi neclarităţi legate de Wikitravel, puteţi să ne lăsaţi un mesaj făcând clic aici.
Vom încerca să-ţi răspundem pe această pagină fără întârziere.