Portal: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
Portal

Default Banner.jpg

Linia 55: Linia 55:
 
==[[Sibiu]]==
 
==[[Sibiu]]==
  
Doar trebuie şi un oraş român să fie destinaţia lumii la Wikitravel! Deci, în luna septembrie, vă prezentăm minunatul [[Sibiu]],un oraş care combină istoria şi cultura cu peisaje naturale şi parcuri superbe. Şi va fi şi oraşul European de Cultură în 2007! Hai cu Wikitravel la [[Sibiu]], capitala medievală a României!
+
Doar trebuie şi un oraş român să fie destinaţia lunii la Wikitravel! Deci, în luna septembrie, vă prezentăm minunatul [[Sibiu]],un oraş care combină istoria şi cultura cu peisaje naturale şi parcuri superbe. Şi va fi şi oraşul European de Cultură în 2007! Hai cu Wikitravel la [[Sibiu]], capitala medievală a României!
  
 
[[Foste destinaţii ale lunii]]
 
[[Foste destinaţii ale lunii]]

Versiunea de la data 29 septembrie 2004 19:31

Wikitravel este un proiect ce vrea să creeze un ghid turistic mondial liber, complet şi gratuit. Am început în limba română pe 27 decembrie 2003, şi în prezent avem 621 de ghiduri de atracţii turistice şi nu numai, editate de Wikicălători din întreaga lume. Vedeţi pagina de ajutor şi urmăriţi cum dvs. puteţi edita o pagină chiar acum.

Ghidul Wikitravel

Europa

Helsinki, Cluj-Napoca, Talin, Transilvania, Dubrovnik, mai mult...

America de Nord

New York, Montreal, Los Angeles, SUA, mai mult...

Africa

Cairo, Windhoek, Coasta de Fildeş, Maroc, mai mult...

Legat de călătorie

Patrimoniul Mondial al UNESCO, Linii aeriene ieftine din Europa, Când ajungi într-un oraş nou

Ghiduri de conversaţie

Germană, Engleză, Italiană, Franceză, Spaniolă, mai mult...

Asia

Shanghai, Bangkok, Tokio, Hong Kong, Auroville, mai mult...

America de Sud

São Paulo, Buenos Aires, Brazilia, Cuba, mai mult...

Oceania

Sydney, Australia, Melbourne, Papua Noua Guinee, mai mult...

Alte destinaţii

Caraibe, Baleare, Tur feroviar în triunghiul transilvănean, Lista ţărilor de la A la Z, mai mult...

Destinaţia lunii

Sibiu.jpg

Sibiu

Doar trebuie şi un oraş român să fie destinaţia lunii la Wikitravel! Deci, în luna septembrie, vă prezentăm minunatul Sibiu,un oraş care combină istoria şi cultura cu peisaje naturale şi parcuri superbe. Şi va fi şi oraşul European de Cultură în 2007! Hai cu Wikitravel la Sibiu, capitala medievală a României!

Foste destinaţii ale lunii

Proiectul Wikitravel

Bun venit

Nou veniţi, Despre, Articole dorite, Hanul călătorilor, Plonjaţi înainte, Wikicălători, Groapa cu nisip

În alte limbi

English (engleză)
Français (franceză)
Versiuni de limbă

Proiect

Punct de vedere neutru, Cioturi ce necesită atenţie, Ajutor, Manual de stil, Ajutor de editare, Convenţii pentru numirea articolelor, Despre proiect

Wikitravel în română

Românime
Întrebări frecvente


Ştiri

9 august 2004: S-au lansat expediţiile pentru versiuni de Wikitravel în suedeză şi italiană. Proiectul pentru Wikitravel în germană deja are 5 utilizatori, deci în curând se va lansa o versiune de Wikitravel în această limbă. Se pare că şi Wikitravel în suedeză este aproape de lansare. Noroc pentru aceste versiuni noi!

17 iulie 2004: Wikitravel în limba română a ajuns la 400 de articole! Al 400-lea articol a fost despre oraşul Örebro în Suedia.

1 mai 2004: A fost lansat noul design pentru pagina principală (Portal), marcând o importantă fază a evoluţiei Wikitravel! În acelaşi timp, s-a început secţiunea "Destinaţia lunii", destinaţie care va fi aleasă pe bază de vot în fiecare lună.

19 aprilie 2004: Versiunea în română a ghidului turistic liber, Wikitravel, numără 300 de articole (Oradea). Deşi avem destul de multe cioturi, ne bucurăm de aproape 75 de articole cu conţinut informativ real. Bravo!

arhiva ştirilor

Dacă vreţi să contribuiţi, aţi citit pagina de ajutor şi încă aveţi neclarităţi legate de Wikitravel, puteţi să ne lăsaţi un mesaj făcând clic aici.
Vom încerca să vă răspundem pe această pagină fără întârziere.