Modificare „Lugano”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 28: Linia 28:
 
==De văzut=
 
==De văzut=
 
Orasul Lugano. Un orasel mic, dar cu un standing de inalta clasa internationala, plin de parcuri, flori, case superbe, biserici impresionante, cu o circulatie placuta, neaglomerata, ceea ce face ca sofatul sa fie efectiv o placere.
 
Orasul Lugano. Un orasel mic, dar cu un standing de inalta clasa internationala, plin de parcuri, flori, case superbe, biserici impresionante, cu o circulatie placuta, neaglomerata, ceea ce face ca sofatul sa fie efectiv o placere.
Un punct de atractie mult indragit de turisti il reprezinta si fabrica de ciocolata Alprose, plasata la doar cativa kilometri de Lugano si care poate fi vizitata. Vizita iti dezvaluie toate secretele productiei, dar te ajuta sa patrunzi si in bogata istorie a ciocolatei pentru ca, in afara de fabrica, se viziteaza si un extrem de interesant si atractiv muzeu. Degustarile si magazinul, cu o nesfarsita oferta, intregesc aceasta vizita de neuitat.
+
 
O alta atractie inedita o reprezinta gradina zoologica Al Maglio situata pe malul raului Magliasina intr-un profund respect fata de animalele si viata salbatica. Cu peste 100 de animale si pasari din intreaga lume, de la pasari exotice la leoparzi, lei, pantere si tigri si diferite specii de maimute, este organizata astfel incat sa ofere vizitatorului o experienta unica asupra vietii salbatice, dar si un program plin de aventuri pentru copii. Se poate ajunge usor atat cu trenul, cat si cu masina pe directia Magliaso.
 
Dar - nu uitati! - rezervati-va foarte mult timp pentru o asemenea calatorie, pentru ca Lugano nu este o zona prin care sa treci, ci un mic paradis, in care trebuie sa te lasi purtat de farmecul locului, sa uiti de timp si sa patrunzi intr-un alt univers. (Cecilia Caragea)(http://www.daciccool.ro/locuri/de-pretutindeni/1665-lugano)
 
 
==De făcut==
 
==De făcut==
  

Reține că toate contribuțiile la Wikitravel sunt distribuite sub licența Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 (vezi Wikitravel:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă. Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)