Modificare „Lugano”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 37: Linia 37:
 
*Hoinărit
 
*Hoinărit
  
==De învăţat=
+
==De învăţat==
='''Università della Svizzera Italiana (USI)'''  , De asemenea, cunoscut sub numele de Universitatea din Lugano, este o universitate italiană-şi vorbitoare de limba engleză, care cuprinde patru facultăţi: Arhitectură în campusul Mendrisio, Ştiinţe ale Comunicării, Economie, si Informatica in campusul Lugano. USI este activă în multe domenii de cercetare inovatoare şi participă la numeroase reţele de cercetare naţionale şi internaţionale. Promovarea de schimb şi de contact cu profesii si absolventi sale, USI va ofera de asemenea absolvenţii săi, cu orientare în carieră, asigurând o tranziţie lină către locul de muncă.USI iese în evidenţă în peisajul academic elveţian pentru programele sale de predare originale, atât la nivel licenţă şi nivel de master. Acestea sunt informate de către regionale şi motive istorico-culturale, dar la fel de inspirat de o disponibilitate de a acţiona cu privire la reformele implementate în prezent în învăţământul superior. Uită-te la Academia de Arhitectura si Facultatea de Economie: crearea lor a fost pe deplin justificată, fostul printr-o stralucitoare tradiţie veche de secole, şi acesta din urmă de către puterea de centrul financiar din Lugano, cu rezonanta sale la nivel naţional şi la nivel mondial. Apoi uita-te la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării, unica de acest gen din Elveţia, şi Facultatea de Informatică, şi pe cale de a deveni al treilea centru de excelenţă în Elveţia, după cele două Institute Federal de Tehnologie.
 
'''Facultatea de Teologie din Lugano''' în Canton Ticino din Elveţia (în italiană: Facoltà di Teologia di Lugano) este o şcoală privată în Lugano în Canton Ticino si este una din facultatile de teologie de lider în Elveţia în partea italiană din Elveţia, care oferă studii de licenţă programe.(http://www.universitieshandbook.com/ro/directory/city/lugano)
 
  
 
==De cumpărat==
 
==De cumpărat==

Reține că toate contribuțiile la Wikitravel sunt distribuite sub licența Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 (vezi Wikitravel:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă. Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)