Ibiza

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
Ibiza

Default Banner.jpg

Ibiza (Catalana: Eivissa) este una din cele 2 insule numit "Pitiusas" cu Formentera, cu care aceasta face parte din arhipelagul Baleare. [Edit] Regiunilor

Regiunii

Municipe

Ciutat d'Eivissa (Ibiza), capitala insulei, comerciale şi birocratic. Chemat de către Vila său nativ d'Eivissa sau pur şi simplu "Vila". În semnele simpre apare ca Eivissa. Sant Antoni de Portmany este statiune turistica de pe insula principala pentru turisti albi, are o viata de noapte plină de viaţă şi un golf frumos este renumit pentru apusurile de soare sale în domeniul de Calo des Moro, care multe case cu renume mondial locale unde oamenii merg pentru a vedea apusul soarelui pentru a bate de muzica Chill Out.

  • Santa Eulària des Riu
  • Sant Joan de Labritja
  • Sant Josep de sa Talaia

Alte destinaţii

  • Platja d'en Bossa este situat în satul Sant Jordi, municipalitatea de Sant Josep, aproximativ 3 mile de centrul de Eivissa (Ibiza)

Formentera din port numărul Ibiza sunt feribotul zilnic la această insulă minunată.

Înţelegerea

Povestea lui este parte din istoria Mării Mediterane, cheia pătuţul său şi culturii antice. De la fenicieni, romani, arabi pentru piraţi şi alte personaje au fost parte a istoriei sale specifice şi diosincrasia. Ibiza a fost declarată în 1999 de către Patrimoniului Mondial UNESCO site-ului, pentru istoria sa, monumentele sale, biodiversitatea (pajişti sale celebre de iarbă de mare) şi cultură. Iasă în evidenţă mai presus de toate: oraşul fortificat Dalt Vila (Ibiza Walls), necropola punice de Puig des Molins, site-ul fenician a Sa Caleta, punice şi ruinele romane din ţările Ses, turnuri de apărare de coastă, Catedrala, etc Ibiza a fost şi este punctul de întâlnire a numeroase culturi diferite şi oameni cruce şi idei, fantezii si vise de tot felul de artişti şi gânditori care au contribuit geniul lor la istoria insulei.

Calatoria

Pentru a ajunge la insula este cel mai bine prin aer Ibiza Airport are legături cu aropuertos multe naţionale şi internaţionale. Cu barca din peninsula Alicante, Valencia, Barcelona şi Denia. Din celelalte insule: Palma de Mallorca.

Deplasare

Vizita Pestera Can Marca în portul din San Miguel, cea mai mare pestera naturala de Ibiza. http://www.covadecanmarsa.com

Cu maşina

Există o reţea bună de drumuri în întreaga insule, care prevede trafic, DGT a extins informaţii despre starea drumurilor, si un GPS ar fi frumos ca aceasta să fie astfel încât să puteţi descoperi context şi în deplină libertate de a vizita locuri pe care le doriţi. Există, de asemenea, transportul de taxi, care, la rândul său, oferă posibilitatea de tururi ghidate prin insule, la preturi variind de la 50 € la 180 €, si inchirieri de masini cu mai multe companii, EuroRent

Limba

Dialect castiliană şi catalană, în varietatea sa de Ibiza sunt limbile oficiale ale insulei, în cazul în care Ben este să spun că mulţi oameni vorbesc limba engleză, germană şi italiană, datorită influenţei de turisti care viziteaza insula in fiecare an.

Cumparaturi

Pieţele din Ibiza hippies O destinaţie Ibiza pe care le veţi dori. După ce în Ibiza trebuie sa stim unde San Carlos, şi du-te la nord-est, în cazul în care hippies sunt bazate pe pieţe specifice: Dalias şi Punta Arabi, două pieţe super, care va incanta mulţi oameni. Desigur, probabil pentru a ajunge de la barca zona de plaja din Ibiza, este, probabil, ceva mai dificil, dar ştiţi că au masini de inchiriat in Ibiza (pot lua masina la hotel) şi că această problemă nu poate au. De asemenea, dacă sunteţi o persoană care cumpără o mulţime puteti inchiria întotdeauna o masina mare pentru a se potrivi tine toate. În aceste pieţe puteţi găsi totul, de la haine la accesorii, bijuterii, etc. Este deschis în fiecare miercuri 10.00 - 18.00. Un alt a pieţelor este plasat pe site-ul Club Punta Arabi în Es Cana, care este deschis din aprilie până în octombrie pe miercurea 10.00-19.00 ore şi unde puteţi găsi multe lucruri (cea mai mare piaţă şi a pus mai mult cunoscut). Pe scurt, daca nu au prea mult timp pentru a încerca să meargă ambele în aceeaşi zi, dar ai nevoie de o masina de a face acest lucru în cazul în care sunt departe unul de celălalt.

Măncarea

Sofrit pagini. Flaó. salata Pagesa. Bullit de Peix.

Bautura

Ibiza este faimos pentru viaţa sa de noapte, de neegalat în altă parte în lume. Sale cluburi de noapte, moda, muzica si atmosfera il face unic. Viata de noapte in Ibiza sunt situate în trei zone ale insulei:

  • Playa d'en Bossa: Multe locale de-a lungul plajei în seara său este faimosul snack bar pe plajă "Bora Bora", cu muzică toată după-amiaza până noaptea târziu. Aceasta plaja este, de asemenea, clubul "Space", nominalizat de mai multe ori ca cel mai bun club din lume.

San Antonio: Aceasta este zona preferată de turişti de limbă engleză în cluburi sunt "Eden" şi "Es Paradis", faimoasa pentru festivalul de apă sale. Dar dacă ceva se află zona San Antonio este pentru ei pentru muzică Chill Out du-te pentru a vedea apusul soarelui emblematic, sunt bine cunoscute de localnici ca "Café del Mar", "Mambo" sau "Kanya".

  • Ibiza In orasul Ibiza cel mai bun loc pentru a merge potabilă este portul în cazul în care o băutură înainte de a merge la unul din cluburi de noapte macro, este, de asemenea, o zonă bună atunci când biletele de cumpărare la un preţ redus (vă rugăm să nu tocmeală de PR care au luat cu asalt, prin portul). În promenada sunt unele dintre cluburi celebre de pe insula "Pacha", "Divina" şi "Heaven".

Pe drumul de la Ibiza la Sant Antoni, cluburi sunt situate "Amnesia" şi "Privilege", care, potrivit lui plublic este cel mai mare club de noapte din lume. Ea sarbatoreste un festival Emanciparea spectaculoase dintre care majoritatea sunt deţinute pe insula. Există autobuzele de noapte, autobuze numit Disco pentru a obţine în jurul insulei pe timp de noapte. Cu Discobus Eivissa-Sant Antoni, acces facil la aceste cluburi. Oricum cel mai bine atunci când în Ibiza este drumul şi nu merge cu nimic pregătite în avans, pentru că noaptea (şi zi) în Ibiza este plin de surprize. Ca o notă negativă, trebuie să comenteze cu privire la preţul exorbitant de consum şi intrările în cluburi de noapte, şi în funcţie de unde aţi cumpărat poate varia până la 50%, foarte atent cu acest lucru, este mai bine să cumpere devreme în port, şi cere în mai multe locuri.

Cazare

În Ibiza hoteluri este imens variind de la cele mai luxoase hoteluri situate în ferme tipice, cum ar fi Can Planells (http://www.canplanells.com), hoteluri de două stele, mai economice. Hoteluri sunt în principal concentrate în două zone, dintre care unul este Playa d'en Bossa, iar celălalt este San Antonio, mai întâi concentraţi la o mai multi turisti pe piaţa internă, în principal, alături de italieni, în timp ce al doilea este mai anglo-saxon, astfel de divertisment şi restaurare variază semnificativ.

  • Cas Gasi, [1]. En el corazón de la isla de Ibiza, en una finca de 4 ha, se encuentra nuestro

Aflaţi mai multe

Un alt silenţioasă Santa Eulalia este un centru istoric tipic şi restaurante fine staţi la Hotel Mediterraneo, la un preţ bun şi foarte liniştit şi confortabil. O altă opţiune sunt pensiuni de familii din zona. Pentru mai multe de lux pot alege noul Insotel Phoenicia sau Aguas de Ibiza, două separate 5 stele. Zona de Ses Salines, este Cavallet şi toate insulele sunt protejate, atât în ​​dune şi insulele sunt interzise de acces, amenzile variază între 50 şi 1000 €, în Ibiza, în vara este interzisă prăjite şi care sunt protejate, de asemenea, păduri şi costurile, se pedepseşte cu amenzi grele. Nu rataţi Dalt Vila, şi cartierele înconjurătoare. Aceasta este oraşul vechi din Ibiza, unde puteţi încă rencentistas şi zidurile medievale intacte. Plimbam pe strazi este foarte agradrable. Întreaga zonă şi o parte a districtului Marina a fost declarat patrimoniu mondial UNESCO. De asemenea, vă puteţi bucura de vederi, arhitectura, cultura pitiusa, şi, bineînţeles, de cumpărături şi Adlib suveniruri de moda în acest domeniu, folcloric si totusi atat de vizitat de turişti.

Respecta

Plajele şi natura a insulei. Mai mult de 18 de kilometri de plaje te asteapta pe insula Ibiza pentru tine de a alege atmosfera, vânturile şi activităţile pe care doriţi să practice în nici una dintre ele. plaje familie, sportive, solitar, salbatic, calm, profund sau moale pentru copii scăldat. Vă decideţi, şi amintiţi-vă: în insula Ibiza are o suprafaţă de numai 572 kilometri pătraţi şi distanţele maxime pe cale rutieră sunt între 15 şi 40 de kilometri. Temperatura medie anuală Pitiusas Insulele (Ibiza şi Formentera sau Eivissa) este de 17,5 ° C. Influenţa marine este ceea ce determină clima blanda, adică nu există contraste mari de temperatură între zi şi noapte minime maxime zilnice înregistrate la prânz. Pentru acelaşi motiv, Pitiusas nu există nici o fluctuaţie mare între lunile reci şi calde luni, că este, nu prea rece sau prea cald. În timpul verii temperatura medie este de 23.6 ° C, care exprimă o variază de cald, dar nu excesiv. Cea mai caldă lună este august, unde media este de 25.3 ° C, şi atunci când înregistrarea cel mai înalt vârf al anului, cu temperaturi de 33-36 ° C. Datorită lumina soarelui intens suferinţa apele noastre de coastă la existenţa limitat de valuri care urmează să fie într-o mare închisă şi lipsa de curenţilor reci din locaţii la distanţă şi transporta apa rece face ca temperatura apei este o căldură sezonul de vara ca putine locuri din lume. Concret, în aprilie / mai este de 18 ° C, iunie 21,5 ° C. Deoarece inerţia termică de mare, care deţine o mulţime de căldură şi o păstrează mult timp după perioada de vară temperatura apei cauze sunt încă foarte moale, foarte frumos să fie un factor pentru persoanele care nu le place atât de căldură de mediu, dar şi în Fall pot scălda în confort complet. Structura fundului mării în Pitiusas (Ibiza şi Formentera sau Eivissa) are caracteristici ideale pentru a beneficia, admiraţie şi de siguranţă. În general, având în vedere structura sa, au o pante domoale, ca eroziunea mare a făcut plaje şi coves umplut cu fonduri pentru materiale erodate şi au relaxat substanţial panta de adâncime. Un alt aspect important este transparenţa renumit şi excepţionale ale apelor sale şi izbitoare de fonduri cu un joc de lumina care provoca un spectaculos culori atât la nivel de apă şi sub ele. insulele noastre au, de asemenea, condiţiile de vânt care cresc prosperitatea regiunii. Vanturile puternice din timpul verii sunt din sud şi din est, şi de obicei, de intensitate foarte mică şi mare să aterizeze. În plus, plajele din Ibiza au o configuraţie generală a Cove mici, foarte deschis şi aproape înconjurat de munţi, cape sau primite bine protejate de tipul de vant si intensitate.

Sănătate

Ca'n Ratează Spitalul General Hospital a insulei şi centrul de sănătate principale. Situat în Ciutat d'Eivissa. Centrul de Salut Vila centru de sănătate mic, situat la 8 Avenida d'Agost, lângă Paşa, de asemenea, în Ciutat d'Eivissa. De asemenea, în acest serviciu de urgenţă.

Rămâneţi în contact