Ibiza

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
Ibiza

Default Banner.jpg

Ibiza (catalană: Eivissa') este una din cele 2 insule numit "Pitiusas", împreună cu Formentera, cu care aceasta face parte din Insulele Baleare.

== == Regiunilor

Municipalităţile == ==

 • Ciutat d'Eivissa (Ibiza) Capitala insulei, comerciale şi birocratic. Chemat de către Vila său nativ d'Eivissa sau pur şi simplu "Vila". În semnele simpre apare ca Eivissa.
 • Sant Antoni de Portmany este statiune turistica de pe insula principala pentru turisti albi, are o viata de noapte plină de viaţă şi un golf frumos este renumit pentru apusurile de soare sale în domeniul de Calo des Moro, în cazul în care există numeroase locuri din oameni de renume mondial va pentru a vedea soarele setat la ritmul muzicii Chill Out.
 • Santa Eulalia des Riu
 • Sant Joan de Labritja
 • Sant Antoni de Portmany

== == Alte destinaţii

 • Platja d'en Bossa situat în satul Sant Jordi, municipalitatea de Sant Josep, aproximativ 3 mile de centrul de Eivissa (Ibiza)

'Formentera "*Din portul din Ibiza îndepărteze de feribot zilnic numeroase această insulă minunată.

Înţelegerea == == Povestea lui este parte din istoria Mării Mediterane, cheia pătuţul său şi culturii antice. De la fenicieni, romani, arabi pentru piraţi şi alte personaje au fost parte a istoriei sale specifice şi diosincrasia.

Ibiza a fost declarată în 1999 de către Patrimoniului Mondial UNESCO site-ului, pentru cariera sa, monumente, biodiversitatea (pajişti sale celebre de iarbă de mare) şi cultură. Iasă în evidenţă mai presus de toate: oraşul fortificat Dalt Vila (Ibiza Walls), necropola punice de Puig des Molins, site-ul fenician a Sa Caleta, punice şi ruinele romane din ţările Ses, turnuri de apărare de coastă, Catedrala, etc

Ibiza a fost şi este punctul de întâlnire a numeroase culturi diferite şi oameni cruce şi idei, fantezii si vise de tot felul de artişti şi gânditori care au contribuit geniul lor la istoria insulei.


Noţiuni de bază == ==

 • Pentru a ajunge la insula este cel mai bine prin aer Ibiza Airport are legături cu aropuertos multe naţionale şi internaţionale.
 • Prin barca din peninsula Alicante, Valencia, Barcelona şi Denia.
 • De la celelalte insule: Palma de Mallorca.

Cerc == ==

Cu maşina === ===

Există o reţea bună de drumuri în întreaga insule, care prevede trafic, DGT a extins informaţii despre starea drumurilor, şi aGPSnu fi l-au aşa de rău, veţi descoperi de fond şi în deplină libertate de a vizita locuri pe care le doriţi.

Există, de asemenea, transportul de taxi, care, la rândul său, oferă posibilitatea de tururi ghidate prin insule, la preturi variind de la 50 € la 180 €, si inchirieri de masini cu diverse companii, Eurorent

== == Talk

 • Dialect castiliană şi catalană, în varietatea sa de Ibiza sunt limbile oficiale ale insulei, în cazul în care Ben este să spun că mulţi oameni vorbesc limba engleză, germană şi italiană, datorită influenţei de turisti care viziteaza insula in fiecare an.

Vand

Pieţele din hippies Ibiza

O destinaţie Ibiza pe care le veţi dori.

După ce în Ibiza trebuie sa stim unde San Carlos, şi du-te la nord-est, în cazul în care hippies sunt bazate pe pieţe specifice: Dalias şi Punta Arabi, două pieţe super, care va incanta mulţi oameni.

Desigur, probabil pentru a ajunge de la plaja [barca http://www.barcosbarcelona.com în Ibiza] domeniu, este, probabil, ceva mai dificil, dar ştiţi că aveţi http://www.eurorent.es [ masini de inchiriat in Ibiza] (pot lua masina la un hotel), şi că această problemă nu poate avea. De asemenea, dacă sunteţi o persoană care cumpără o mulţime puteti inchiria întotdeauna o masina mare pentru a se potrivi tine toate.

În aceste pieţe puteţi găsi totul, de la haine la accesorii, bijuterii, etc. Este deschis în fiecare miercuri 10.00 - 18.00.

Un alt a pieţelor este plasat pe site-ul Club Punta Arabi în Es Cana, care este deschis din aprilie până în octombrie pe miercurea 10.00-19.00 ore şi unde puteţi găsi multe lucruri (cea mai mare piaţă şi cel mai seturi cunoscut).

Pe scurt, daca nu au prea mult timp pentru a încerca să meargă ambele în aceeaşi zi, dar ai nevoie de o masina de a face acest lucru în cazul în care sunt departe unul de celălalt.

Mănâncă == == Sofrit pagini. Flaó. salata Pagesa. Bullit de Peix.

Bea şi ieşire == == Ibiza este faimos pentru viaţa sa de noapte, de neegalat în altă parte în lume. Sale cluburi de noapte, moda, muzica si atmosfera il face unic. Viata de noapte in Ibiza sunt situate în trei zone ale insulei:

 • Playa d'en Bossa: numeroase locatii de-a lungul plajei, după-amiaza este plaja de renume mondial barul de pe plajă "Bora Bora", cu muzică toată după-amiaza până noaptea târziu. Aceasta plaja este, de asemenea, clubul "Space", nominalizat de mai multe ori ca cel mai bun club din lume.
 • San Antonio ": Aceasta este zona preferată de turişti de limbă engleză în cluburi sunt" Eden "şi" Es Paradis ", faimoasa pentru festivalul de apă sale. Dar dacă ceva se află zona San Antonio este pentru ei pentru muzică Chill Out du-te pentru a vedea apusul soarelui emblematic, sunt bine cunoscute de localnici ca "Café del Mar", "Mambo" sau "Kanya".
 • Ibiza oraş, În oraşul Ibiza cel mai bun loc pentru a merge potabilă este portul în cazul în care o băutură înainte de a merge la unul din cluburi de noapte macro, este, de asemenea, o zonă bună atunci când biletele de cumpărare la un preţ mai redus (nu ezitaţi să se certa la PR care au luat cu asalt, prin portul). În promenada sunt unele dintre cluburi celebre de pe insula "Pacha", "Divina" şi "Heaven".
 • Pe drumul de la Ibiza la Sant Antoni, cluburi sunt situate "Amnesia" şi "Privilege", care, potrivit lui plublic este cel mai mare club de noapte din lume. Ea sarbatoreste un festival Emanciparea spectaculoase dintre care majoritatea sunt deţinute pe insula. Există autobuzele de noapte, autobuze numit Disco pentru a obţine în jurul insulei pe timp de noapte. Cu Discobus Eivissa-Sant Antoni, acces facil la aceste cluburi.
 • Oricum, ce mai bine timp să ies în Ibiza este drumul şi nu merge cu nimic pregătite în avans, pentru că noaptea (şi zi) în Ibiza este plin de surprize.
 • Ca o notă negativă, trebuie să comenteze cu privire la preţul exorbitant de băuturi şi intrările în cluburi de noapte, şi în funcţie de unde aţi cumpărat poate varia până la 50%, foarte atent cu acest lucru, este mai bine să cumpere devreme în port şi de a pune în mai multe locuri.

== == Sleep În Ibiza hoteluri este imens variind de la cele mai luxoase hoteluri situate în ferme tipice, cum ar fi Can Planells (http://www.canplanells.com), hoteluri de două stele, mai economice. Hoteluri sunt în principal concentrate în două zone, dintre care unul este Playa d'en Bossa, iar celălalt este San Antonio, mai întâi concentraţi la o mai multi turisti pe piaţa internă, în principal, alături de italieni, în timp ce al doilea este mai anglo-saxon, astfel de divertisment şi restaurare variază semnificativ.

 • Complex Apartament San Miguel Park / Esmeralda Mar, [1].

Una dintre cele mai luxoase hoteluri sunt "El Mirador de Dalt Vila" în centrul istoric, şi "Ibiza Gran Hotel, cu cazinou, situat pe Passeig de Joan Carles I (Paseo Maritimo).

Aflaţi == == Un alt silenţioasă Santa Eulalia este un centru istoric tipic şi restaurante fine staţi la Hotel Mediterraneo, la un preţ bun şi foarte liniştit şi confortabil. O altă opţiune sunt pensiuni de familii din zona. Pentru mai multe de lux pot alege noul Insotel Phoenicia sau Aguas de Ibiza, două separate 5 stele.

Zona de Ses Salines, este Cavallet şi toate insulele sunt protejate, atât în dune şi insulele sunt interzise de acces, amenzile variază între 50 şi 1000 €, în Ibiza, în vara este interzisă prăjite şi care sunt protejate, de asemenea, păduri şi costurile, se pedepseşte cu amenzi grele.

Nu rataţi Dalt Vila, şi cartierele înconjurătoare. Aceasta este oraşul vechi din Ibiza, unde puteţi încă rencentistas şi zidurile medievale intacte. Plimbam pe strazi este foarte agradrable. Întreaga zonă şi o parte a districtului Marina a fost declarat patrimoniu mondial UNESCO. De asemenea, vă puteţi bucura de vederi, arhitectura, cultura pitiusa, şi, bineînţeles, de cumpărături şi Adlib suveniruri de moda în acest domeniu, folcloric si totusi atat de vizitat de turişti.

Respect == ==

 • Plaje şi natura a insulei.

Mai mult de 18 de kilometri de plaje te asteapta pe insula Ibiza pentru tine de a alege atmosfera, vânturile şi activităţile pe care doriţi să practice în nici una dintre ele.

plaje familie, sportive, solitar, salbatic, calm, profund sau moale pentru copii scăldat. Vă decideţi, şi amintiţi-vă: în insula Ibiza are o suprafaţă de numai 572 kilometri pătraţi şi distanţele maxime pe cale rutieră sunt între 15 şi 40 de kilometri.

medie Thetemperatureanual Pitiusas Insulele (Ibiza şi Formentera sau Eivissa) este de 17,5 ° C. Influenţa marine este ceea ce determină clima blanda, adică nu există contraste mari de temperatură între zi şi noapte minime maxime zilnice înregistrate la prânz. Pentru acelaşi motiv, Pitiusas nu există nici o fluctuaţie mare între lunile reci şi calde luni, că este, nu prea rece sau prea cald.

În timpul verii temperatura medie este de 23.6 ° C, care exprimă o variază de cald, dar nu excesiv. Cea mai caldă lună este august, unde media este de 25.3 ° C, şi atunci când înregistrarea cel mai înalt vârf al anului, cu temperaturi de 33-36 ° C.

Datorită lumina soarelui intens suferinţa apele noastre de coastă la existenţa limitat de valuri care urmează să fie într-o mare închisă şi lipsa de curenţilor reci din locaţii la distanţă şi transporta apa rece, face ca temperatura thewater "este o caldura in timpul verii si putinele locuri din lume.

Concret, în aprilie / mai este de 18 ° C, iunie 21,5 ° C. Deoarece inerţia termică de mare, care deţine o mulţime de căldură şi o păstrează mult timp după perioada de vară temperatura apei cauze sunt încă foarte moale, foarte frumos să fie un factor pentru persoanele care nu le place atât de căldură de mediu, dar şi în Fall pot scălda în confort complet.

Structura ofseabed "în Pitiusas (Ibiza şi Formentera sau Eivissa) are caracteristici ideale pentru bucurie, admiraţie şi de siguranţă.

În general, având în vedere structura sa, au o pante domoale, ca eroziunea mare a făcut plaje şi coves umplut cu fonduri pentru materiale erodate şi au relaxat substanţial panta de adâncime.

Un alt aspect important este celebru şi unic apele limpezi ca cristalul şi frapant de fonduri cu un joc de lumina care provoca un spectaculos culori atât la nivel de apă şi sub ele.

Noastre insule, de asemenea, conditionswinds prezent ", care să sporească prosperitatea regiunii. Vanturile puternice din timpul verii sunt din sud şi din est, şi de obicei, de intensitate foarte mică şi mare să aterizeze.

În plus, plajele din Ibiza au o configuraţie generală a Cove mici, foarte deschis şi aproape înconjurat de munţi, cape sau primite bine protejate de tipul de vant si intensitate.

== == Sănătate

 • Spitalul de Ca'n lipsi General Hospital a insulei şi centrul de sănătate principale. Situat în Ciutat d'Eivissa.
 • Centrul deCentrul de Salut Vila de sănătate mic, situat la 8 Avenida d'Agost, lângă Paşa, de asemenea, în Ciutat d'Eivissa. De asemenea, în acest serviciu de urgenţă.

Mentineti contactul == ==

Incepand == == Format:IS Balearic_Islands [Ru [: Ибица]]