Crearea paginii „Discuție:Europa”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Recreați o pagină care a fost ștearsă anterior.

Asigurați-vă că este oportună recrearea acestei pagini. Jurnalul ștergerilor și al mutărilor pentru această pagină este disponibil:

  • 30 mai 2007 08:17 Vlad (Discuție | contribuții) a șters pagina Discuție:Europa (conţinutul înainte de golire era: '''Text cursiv''Europa numita si continentul "batran"are 27 de tari doua intrate chiar in acest an(2007):Romania si Bulgaria.')
  • 27 martie 2007 11:13 Vlad (Discuție | contribuții) a șters pagina Discuție:Europa (conţinutul înainte de golire era: 'ndddddddddddddddddddddddddddddddddddddddfhfs shsfhsfhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...')

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Reține că toate contribuțiile la Wikitravel sunt distribuite sub licența Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 (vezi Wikitravel:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă. Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)