Crearea paginii „Bucuresti”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Recreați o pagină care a fost ștearsă anterior.

Asigurați-vă că este oportună recrearea acestei pagini. Jurnalul ștergerilor și al mutărilor pentru această pagină este disponibil:

  • 31 iulie 2015 22:09 IBcaldera (Discuție | contribuții) a șters pagina Bucuresti (conținutul era: ''''Bucuresti - Romania''' București este capitala României și în același timp, cel mai mare oraș din Romania, centru industrial și comercial al Romaniei. Bucurestiul are o populație de 1.944.367 de locuitori, fiind al șasel...')
  • 31 iulie 2009 17:03 Vlad (Discuție | contribuții) a șters pagina Bucuresti (conţinutul a fost: 'Momentan aceasta pagina este un ciot. Se pregateste lansarea ei' (şi unicul contribuitor era 'Rentacar'))

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Reține că toate contribuțiile la Wikitravel sunt distribuite sub licența Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 (vezi Wikitravel:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă. Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)