Doe mee en deel je reiskennis!

Zandvoort

Uit Wikitravel
Versie door Rein N. (Overleg | bijdragen) op 18 jul 2009 om 07:23 (linkfix)
Ga naar: navigatie, zoeken
Zandvoort

Default Banner.jpg

Zandvoort[2] is een Nederlandse badplaats in Noord-Holland.

Info

Zandvoort is een zeer populaire badplaats, ten westen van Haarlem en Amsterdam. Die ligging maakt de plaats op mooie zomerse dagen een drukke bestemming voor dagjesmensen uit de regio. Zandvoort is ook bekend om het racecircuit dat daar ligt.

Arriveren

Per vliegtuig

Schiphol is de luchthaven, de meeste verbindingen bied vanuit het verdere buitenland.. Per trein kan de reiziger kiezen om via Amsterdam-Sloterdijk of via Leiden en Haarlem. Vanaf station Sloterdijk of Haarlem meent de reiziger een rechtstreekse trein naar Zandvoort.

Per trein

Reis, afhankelijk van het vertrekpunt, naar Amsterdam of Haarlem (ligt het dichtst bij Zandvoort) en neem vanaf hier een rechtstreekse trein naar Zandvoort.

Per auto

Per bus

Per boot

Rondreizen

Bekijken

Doen

Leren

Werken

Kopen

Eten

Budget

Medium

Duur

Uitgaan

Overnachten

Budget

  • Pension-Zandvoort, Burgemeester Engelbertsstraat 38, 0645986666, [1]. Het kleinschalige en gezellige Pension-Zandvoort ligt in het centrum van Zandvoort. Deze accommodatie ligt op nog geen 100m van het zeer brede en lange strand.

Medium

  • NH Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat,63, +31.23.5760760 [3]. Direct toegang tot het strand, gelegen tegenover een Circuit Park Zandvoort, 30 autominuten van Amsterdam en Schiphol Airport. Nabij de winkelstad Haarlem en de wereldberoemde Keukenhof.

Duur

Communicatie

Veiligheid

Dagelijks leven

Rondom

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!