Doe mee en deel je reiskennis!

Wikitravel:Wikitravellers: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(New page: :''"[Crew] wanted for hazardous journey. Small wages. Bitter cold. Long months of complete darkness. Constant danger. Safe return doubtful. Honour and recognition in case of success."'' --...)
 
k (linkjes gelegd)
Regel 1: Regel 1:
 
:''"[Crew] wanted for hazardous journey. Small wages. Bitter cold. Long months of complete darkness. Constant danger. Safe return doubtful. Honour and recognition in case of success."'' -- Apocryphal recruitment poster for 1914 Antarctic expedition of ''HMS Endurance''
 
:''"[Crew] wanted for hazardous journey. Small wages. Bitter cold. Long months of complete darkness. Constant danger. Safe return doubtful. Honour and recognition in case of success."'' -- Apocryphal recruitment poster for 1914 Antarctic expedition of ''HMS Endurance''
  
'''Wikireizigers''' zijn leden van een wereldwijde gemeenschap die bijdragen aan [[Wikitravel:About|Wikitravel]]. Wikitravel bestaat nog niet lang genoeg om een afgetekend beeld te krijgen van wat voor soort mensen Wikireizigers precies zijn, maar het is waarschijnlijk vielig om te stellen mensen die zich bezighouden met Wikitravel in het algemeen van reizen houden en in het bijzonder kennis willen delen met anderen.   
+
'''Wikireizigers''' zijn leden van een wereldwijde gemeenschap die bijdragen aan [[Wikitravel:Over|Wikitravel]]. Wikitravel bestaat nog niet lang genoeg om een afgetekend beeld te krijgen van wat voor soort mensen Wikireizigers precies zijn, maar het is waarschijnlijk vielig om te stellen mensen die zich bezighouden met Wikitravel in het algemeen van reizen houden en in het bijzonder kennis willen delen met anderen.   
  
Wikireizigers zijn '''niet''' een  speciale geheime organisatie of een beperkt clubje. We zijn mensen zoals jij, geinteresseerd in reizen en bereid informatie te delen. Jij kunt ook een Wikireiziger worden en wel '''nu'''! We hebben je [[Wikitravel:ways to help Wikitravel|hulp]] nodig om dit project een succes te maken. We hebben nog een lange weg te gaan -- en ieder beetje hulp brengt ons dichter bij ons doel.
+
Wikireizigers zijn '''niet''' een  speciale geheime organisatie of een beperkt clubje. We zijn mensen zoals jij, geïnteresseerd in reizen en bereid informatie te delen. Jij kunt ook een Wikireiziger worden en wel '''nu'''! We hebben je [[Wikitravel:Manieren om Wikitravel te helpen|hulp]] nodig om dit project een succes te maken. We hebben nog een lange weg te gaan -- en ieder beetje hulp brengt ons dichter bij ons doel.
  
Zie ook: [[Wikitravel:list of Wikitravellers by location|list of Wikitravellers by location]]
+
Zie ook: [en:Wikitravel:list of Wikitravellers by location|list of Wikitravellers by location]
  
 
[[de:Wikitravel:Wikitraveller]]
 
[[de:Wikitravel:Wikitraveller]]

Versie van 14 apr 2007 om 13:26

"[Crew] wanted for hazardous journey. Small wages. Bitter cold. Long months of complete darkness. Constant danger. Safe return doubtful. Honour and recognition in case of success." -- Apocryphal recruitment poster for 1914 Antarctic expedition of HMS Endurance

Wikireizigers zijn leden van een wereldwijde gemeenschap die bijdragen aan Wikitravel. Wikitravel bestaat nog niet lang genoeg om een afgetekend beeld te krijgen van wat voor soort mensen Wikireizigers precies zijn, maar het is waarschijnlijk vielig om te stellen mensen die zich bezighouden met Wikitravel in het algemeen van reizen houden en in het bijzonder kennis willen delen met anderen.

Wikireizigers zijn niet een speciale geheime organisatie of een beperkt clubje. We zijn mensen zoals jij, geïnteresseerd in reizen en bereid informatie te delen. Jij kunt ook een Wikireiziger worden en wel nu! We hebben je hulp nodig om dit project een succes te maken. We hebben nog een lange weg te gaan -- en ieder beetje hulp brengt ons dichter bij ons doel.

Zie ook: [en:Wikitravel:list of Wikitravellers by location|list of Wikitravellers by location]