Doe mee en deel je reiskennis!

Wikitravel:Stemmen voor verwijdering: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(Oktober 2012)
k (November 2012)
Regel 133: Regel 133:
 
=== November 2012 ===
 
=== November 2012 ===
 
* [[De Aristokatten,2020]] en nog een reeks bijdragen die blijkbaar bedoeld zijn voor wikipedia. [[Gebruiker:Riki|Riki]] 22 nov 2012 12:06 (EST)
 
* [[De Aristokatten,2020]] en nog een reeks bijdragen die blijkbaar bedoeld zijn voor wikipedia. [[Gebruiker:Riki|Riki]] 22 nov 2012 12:06 (EST)
 +
** Deze en andere tekenfilm onderwerpen verwijderd. --[[Gebruiker:Rein N.|Rein N.]] 25 nov 2012 03:40 (EST)

Versie van 25 nov 2012 om 08:44

Lees de instructies of geef onderaan de artikelnaam op die verwijderd zou moeten worden

Deze pagina bevat een lijst met artikelen en plaatjes die zijn genomineerd voor Verwijdering. Iedere Wikireiziger kan een artikel of plaatje voor verwijdering aandragen, en iedere Wikireiziger kan commentaar voor of tegen dit voorstel geven. Artikelen en plaatjes zijn schuldig tenzij aangetoond wordt dat ze onschuldig zijn. Na veertien (14) dagen van discussie wordt het artikel niet verwijderd als er consensus is om het artikel te behouden. Anders wordt het door een administrator verwijderd. Lees aub de sectie Nomineren en Sectie Commentaar geven secties alvorens artikelen/plaatjes te nomineren of commentaar op de nominaties te geven.

Zie ook:

Nomineren

Het standaard formaat voor nominatie voor verwijdering is de volgende :

===[[Kip]]===
* Verwijder. Geen geldig onderwerp voor een reisartikel. ~~~~

Volg deze stappen als je een artikel of plaatje voor verwijdering wilt nomineren:

 1. Lees eerst de richtlijnen voor verwijderen en verifieer dat het artikel of plaatje inderdaad in aanmerking komt voor verwijdering. Als je het niet zeker weet, breng het dan in op de overleg pagina.
 2. Als het artikel of plaatje voldoet aan de verwijderingscriteria, voer dan de voorbereidingen uit zoals een combinatiebestand maken van het artikel en het gevonden originele bestand of plaatje, alvorens het hier op de lijst te plaatsen.
 3. Als je een artikel voorstelt voor verwijdering, plaats dan ook het sjabloon {{Tve}} aan de bovenkant van het betreffende artikel zodat de mensen die er naar kijken dit meteen zien en weten. Meer informatie over het sjabloon {{Tve}} in artikel Artikel status.
 4. Plaats een link/verwijzing naar het artikel of het plaatje aan het eind van deze lijst hieronder, met redenen omkleed waarom het voor verwijdering is voorgedragen. Teken je 'stem' met vier tildes tussen accolades ("~~~~"). Noem een artikel of plaatje per bericht.

Commentaar geven

Alle Wikireizigers wordt gevraagd om een mening te geven over de artikelen of plaatjes die zijn voorgedragen voor verwijdering. Het formaat voor de commentaren is als volgt:

===[[Kip]]===
* Verwijder. Geen geldig onderwerp voor een reisartikel. TravelNut 25:25, 31 Feb 2525 (EDT)
* Behouden. Er is een dorpje in [[Schotland]] genaamd Kip. ~~~~

Als je commentaar geeft:

 1. Lees eerst de richtlijnen voor verwijderen en verifieer dat het artikel of plaatje inderdaad in aanmerking komt voor verwijdering.
 2. Je kunt als volgt stemmen verwijder, behoud, of hernoem het artikel. Als je vindt dat het artikel moet worden behouden of hernoemt, vermeld dan de reden. Teken je 'stem' met vier tildes tussen accolades ("~~~~"). Noem een artikel of plaatje per bericht.

Verwijderen, of niet

Na veertien (14) dagen discussie, is er waarschijnlijk consensus de ene kant of de andere kant op. Als de consensus is om het te behouden, hernoemen of samenvoegen dan kan een ieder dat doen.

 • Let op dat je gebroken verwijzingen vanaf andere pagina's herstelt als je hernoem of samenvoegt.
 • Verwijder ook de verwijder aankondiging tags op de betreffende pagina en kopieer de verwijder discussie van deze pagina naar de overleg pagina van de pagina die wordt behouden.

Als het resultaat van de discussie is; Verwijder, dan kan alleen een administrator dit uitvoeren. Check of er geen verwijzingen meer zijn naar het betreffende artikel. Als je die eventuele verwijzingen hebt verwijderd, verwijder het artikel of plaatje.

Let op, als het plaatje is verwijderd omdat het is verplaats naar de shared repository met dezelfde naam, dan NIET de verwijzingen naar de plaatjes verwijderen omdat deze daarna automatisch naar de shared repository zulllen verwijzen.

Nadat je het artikel hebt behouden/hernoemt/samengevoegd/verwijderd, kopieer de verwijder discussie naar de archieven pagina van de betreffende maand. De root Archives page heeft een directory. Let op dat het het archief wordt gevuld in de maand waarin de actie is uitgevoerd, dus dat hoeft niet dezelfde maand als de nominatie te zijn; op deze manier kunnen volgende lezers in de log de weg vinden naar de pagina's en hun verwijdering.

2012

Januari 2012

 • Afbeelding:Spa BALINDA.JPG
  • weg Bedrijfslogo dus copyright violation --Rein N. 25 jan 2012 16:23 (EST)
 • Uitkomst: Verwijderd, had op reactie gehoopt, maar na half jaar maar eens een besluit genomen. --Rein N. 28 mei 2012 13:52 (EDT)
Juiste beslissing, er was tijd genoeg om te reageren. - Gentenaar 28 mei 2012 15:02 (EDT)

Mei 2012

Onderstaande nominaties zijn allen bijdragen van Vakantie in oostenrijk

Uitkomst Alle bijdragen van Vakantie in oostenrijk werwijderd --Rein N. 16 jun 2012 21:56 (EDT)

Juni 2012

Onderstaande nominaties zijn ook bijdragen van Vakantie in oostenrijk


September 2012

Oktober 2012

  • Weg Spam --Rein N. 28 okt 2012 11:30 (EDT)

November 2012

 • De Aristokatten,2020 en nog een reeks bijdragen die blijkbaar bedoeld zijn voor wikipedia. Riki 22 nov 2012 12:06 (EST)
  • Deze en andere tekenfilm onderwerpen verwijderd. --Rein N. 25 nov 2012 03:40 (EST)