Doe mee en deel je reiskennis!

Wikitravel:Skelet: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(sjabloon)
 
(5 tussenliggende versies door 4 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Een artikel met status 'skelet' is een artikel waarvan de onderverdeling in secties is voorzien en meerdere secties een aanzet hebben van enkele volzinnen en de aanwezige lijstjes duiding hebben.
+
==Wat is een skelet artikel==
De context is al beter omschreven dan in een beginnetje. Indien er geen onderverdeling is voorzien in secties spreekt men van een beginnetje.
 
  
De secties zijn nog te beperkt in hun geheel en bevatten te weinig informatie om te kunnen spreken van een beperkt artikel.
+
Een artikel met status 'skelet' is een artikel waarvan de onderverdeling in secties is voorzien, conform de voor dat onderwerp geldende regels.  
  
 +
De secties zijn echter nog niet allemaal ingevuld, of bijna alle secties zijn te beperkt gevuld. Met beperkt kan worden bedoeld dat de informatie maar half is, dus in de '''Eten''' sectie bijv. wel restaurant namen maar geen beschrijvingen, of maar 1 restaurant.
  
===Sjabloon===
+
Als reiziger heb je niet veel aan de informatie omdat dus of de ''objectieve beoordelingen'' ontbreken, of omdat het te weinig variëteit biedt.
 +
 
 +
Het heeft dus nog een flinke dosis inhoudelijke detail informatie nodig om een [[Wikitravel:Bruikbaar artikel|bruikbaar artikel]] te worden
 +
 
 +
==sjabloon==
  
 
{{Str}}
 
{{Str}}
  
 
[[en:Wikitravel:Outline articles]]
 
[[en:Wikitravel:Outline articles]]

Huidige versie van 23 nov 2008 om 15:33

Wat is een skelet artikel[bewerken]

Een artikel met status 'skelet' is een artikel waarvan de onderverdeling in secties is voorzien, conform de voor dat onderwerp geldende regels.

De secties zijn echter nog niet allemaal ingevuld, of bijna alle secties zijn te beperkt gevuld. Met beperkt kan worden bedoeld dat de informatie maar half is, dus in de Eten sectie bijv. wel restaurant namen maar geen beschrijvingen, of maar 1 restaurant.

Als reiziger heb je niet veel aan de informatie omdat dus of de objectieve beoordelingen ontbreken, of omdat het te weinig variëteit biedt.

Het heeft dus nog een flinke dosis inhoudelijke detail informatie nodig om een bruikbaar artikel te worden

sjabloon[bewerken]

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!