Doe mee en deel je reiskennis!

Wikitravel:Leeg artikel

Uit Wikitravel
Versie door Washy (Overleg | bijdragen) op 19 mrt 2007 om 17:13
Ga naar: navigatie, zoeken

Een leeg artikel is aangemaakt om structurele redenen en bevat geen tekst of slechts enkele losse woorden, in zijn code verwijst het naar een of meerdere artikels om het een plaats te geven binnen wikitravel en een korte context duidelijk te maken. Een opsommingslijstje van bijvoorbeeld enkele steden plus een onderverdeling in secties maakt van een leeg artikel geen beginnertje. Een leeg artikel is nodig om de hierarchië van de wikitravel artikelen te omlijnen. Het artikel kan ook sjablonen bevatten. Een leeg artikel bevat nog minder tekst dan een beginnetje. Een leeg artikel bevat geen volzinnen.


Code

  • Een leeg artikel mag verwijzen naar de respectievelijke artikels van andere taalversies van Wikitravel. Dit maakt het handig als men het leeg artikel wil opbouwen met behulp van vertalingen uit andere taalversies van Wikitravel.
  • Een leeg artikel dient om de hierarchië van werelddelen/landen/regio's/steden te vervolledigen en bevat daarom ''{{IsIn|Artikelnaam}}''' code en een of meerdere navigatiesjablonen.
  • Een leeg artikel is nodig om de navigatiesjablonen te testen en op te stellen.
  • Een leeg artikel wordt aangemaakt omdat het een belangrijke toeristische bestemming is die niet mag ontbreken in WikiTravel een uitnodigend is voor de toevallige lezer om er iets aan toe te voegen.


Uitbreiden

Het lege artikel zou uitgebreid moeten worden. Weet jij iets dat Wikitravel nog niet weet? Duik erin en schrijf het neer. Klik op de "editeer" link van de pagina en schrijf het neer. Duik erin en help het groeien

Sjabloon

Dit artikel is een leeg artikel en is aangemaakt om structurele redenen en mag niet verwijderd worden, het heeft aandacht nodig. Duik erin en help het groeien!