Doe mee en deel je reiskennis!

Sluis

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Sluis

Default Banner.jpg

Sluis [1] is in Zeeuws-Vlaanderen, in de Nederlandse provincie Zeeland.


Arriveren

Per bus

Per trein

Per boot

Tussen Vlissingen en Breskens vaart een fiets-voetveer. Deze fast ferry sluit aan op de bussen in West Zeeuws-Vlaanderen en op de trein in Vlissingen.

Per auto

Rondreizen

Bekijken

  • het Belfort te Sluis
  • Molen De Brak
  • Schapenboerderij Goede Hope

Doen

Door deze plaats loopt de Europese wandelroute E9, ter plaatse ook North Sea Trail of Deltapad geheten. De E9 loopt langs de kust van Portugal naar de Baltische staten.

Kopen

Eten

Schrijf in bij het VVV kantoor en maak een culinaire wandeling in Sluis, te boeken vanaf minimaal 10 personen en met een duur van +/- 4 uur. De tour bevat gegidste rondleiding, bezoek aan het Belfort en driegangen menu (exclusief drank) in drie verschillende eetgelegenheden. Bron: website Restaurant De Lindenhoeve in Sluis (een van de deelnemende restaurants)

Uitgaan

Overnachten

Duur

  • Hotel de Dikke van Dale Sluis, St. Annastraat 46, Tel: +31 (0)117 456 010, Fax: +31 (0)117 456 020, [email protected] [2]. In een voormalig klooster een zeer comfortabel hotel.

Bestemmingen in de buurt

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!

Create category