Doe mee en deel je reiskennis!

Santa Susanna: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Santa Susanna

Default Banner.jpg

(Nieuwe pagina: '''Santa Susanna''' is in de Spaanse provincie Barcelona in de regio Catalonië. De badplaats is tweede meest noordelijkste plaats van de [[C...)
 
 
Regel 1: Regel 1:
'''Santa Susanna''' is in de [[Spanje|Spaanse]] provincie [[Barcelona (provincie)|Barcelona]] in de regio [[Catalonië]]. De badplaats is tweede meest  noordelijkste plaats van de [[Costa del Maresme]]. Aangrenzende badplaatsen zijn [[Malgrat de Mar]] en [[Santa Susana]].  
+
'''Santa Susanna''' is in de [[Spanje|Spaanse]] provincie [[Barcelona (provincie)|Barcelona]] in de regio [[Catalonië]]. De badplaats is tweede meest  noordelijkste plaats van de [[Costa del Maresme]]. Aangrenzende badplaatsen zijn [[Malgrat de Mar]] en [[Pineda de Mar]].  
  
 
==Arriveren==
 
==Arriveren==

Huidige versie van 5 feb 2012 om 20:03

Santa Susanna is in de Spaanse provincie Barcelona in de regio Catalonië. De badplaats is tweede meest noordelijkste plaats van de Costa del Maresme. Aangrenzende badplaatsen zijn Malgrat de Mar en Pineda de Mar.

Arriveren[bewerken]

Rondreizen[bewerken]

Bekijken[bewerken]

Doen[bewerken]

Kopen[bewerken]

Eten[bewerken]

Uitgaan[bewerken]

Overnachten[bewerken]

Bestemmingen in de buurt[bewerken]

Blanes Barcelona


Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!

kust van Costa del Maresme in Spanje van Noord naar Zuid

Malgrat de Mar · Santa Susanna · Pineda de Mar · Calella · Sant Pol de Mar · Canet de Mar · Arenys de Mar · Caldres de l'estrac · Mataro · Cabrera de Mar · Vilassar de Mar