Doe mee en deel je reiskennis!

San Sebastian

Uit Wikitravel
Versie door 89.3.25.19 (Overleg) op 7 aug 2012 om 16:18 (Per Vliegtuig)
Ga naar: navigatie, zoeken
San Sebastian

Default Banner.jpg

San Sebastian is een stad in Baskenland in Spanje. In het Baskisch heet de stad Donostia, officieel heet de stad Donostia/San Sebastian.

Begrijpen

San Sebastian ligt aan de Golf van Biskaje aan de Atlantische Oceaan, in het noorden van Spanje, op ongeveer 25 km van de grens met Frankrijk. Het is in Europa de stad die de mooiste stranden heeft die direct aan de stad liggen en het is dan ook bijzonder dat je er én naar het strand kunt gaan om te zonnen, te surfen of te zwemmen, én de historische gebouwen kunt bekijken en de sfeer van de stad kunt proeven.

Arriveren

Per Vliegtuig

Naar de luchthaven van Biarritz luchthaven met [1]

Per Trein

Per Auto

Per Bus

Per Boot

Rondreizen

Zien

Doe

Leren

Werken

Kopen

Eten

Budget

Medium

Duur

Drinken

Slapen

Budget

Medium

  • NH Aranzazu, Vitoria-Gasteiz, 1, +34.94.3219077 [2]. Het ligt op een privéterrein direct aan Ondarreta beach en 300 m van Playa de la Concha. Het hotel is 800 m verwijderd van het historische stadscentrum en 20 min. van het vliegveld. Het is een ideale plaats als u in San Sebastian verblijft, vanwege zijn uitzonderlijke locatie aan de kust van de Golf van Biskaje en zijn ligging in zijn ligging in deze prachtige stad.

Duur

Communicatie

Veiligheid

Volgende bestemmingen

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!