Doe mee en deel je reiskennis!

Quito: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Quito

Default Banner.jpg

(Rondreizen)
(Overnachten)
Regel 31: Regel 31:
  
 
==Overnachten==
 
==Overnachten==
 +
In Quito kun je voor heel veel of voor heel weinig geld overnachten, wat je budget ook is, het '''L´Auberge Inn Hostel''' is altijd een goede keuze. Het ligt net buiten het historisch centrum en is met zijn tuin op de binnenplaats en gezellige lounge met open haard en pooltafel een oase in een drukke stad.<br>
 +
De kamers zijn basic, maar prima. Je kunt er ook voor kiezen om een nog goedkopere kamer te nemen met een gemeenschappelijke badkamer. Het ontbijt is uitstekend en er is een 'pizza parlor' waar je voor weinig geld goede pizza's kunt eten.<br>
 +
Als je voor aankomst in Quito een kamer bij hen reserveert, komen ze je gratis van het vliegveld halen!
 +
De websit met foto's en gegevens: http://www.auberge-inn-hostal.com/.
  
 
==Bestemmingen in de buurt==
 
==Bestemmingen in de buurt==

Versie van 15 mei 2009 om 08:42

Quito is in Ecuador .

Arriveren

De meeste mensen arriveren op de internationale luchthaven van Quito. Deze hoofdstad ligt op bijna 3000 meter hoogte, en je merkt direct dat de lucht ijler is. Doe het in het begin dus rustig aan, dus te minder last heb je van 'hoogtekwaaltjes'.
Maak je een reis over land en kom je via Peru of Colombia in Quito, heb je geen last meer van de hoogte en kun je uitgebreider genieten van de stad.


Rondreizen

Vanuit Quito kun je diverse prachtige rondreizen door Ecuador maken. Dit kun je volledig op eigen houtje door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Nadeel hiervan is het moeilijker is om in kleine bijzondere plaatsjes te komen omdat deze moeilijker te bereiken zijn met een lijnbus.
Je kunt ook bij een lokale agent een complete rondreis boeken. Een aanrader is De Andean Travel Company, een tour operator in het centrum van Quito. Deze organisatie staat onder leiding van een Nederlandse directie. Je kunt bij hen complete rondreizen boeken, maar ze kunnen je ook goed helpen om een rondreis door Ecuador te plannen.

Andean Travel Company
Av. Amazonas N24-03 y Wilson
Edificio CJ, Piso 3, Oficina # 1
QUITO – ECUADOR
Tel: 00-593-2-2228385/ 2228487
Fax: 00-593- 2-2239305
Mob: 00-593-9-9814123 / 9814124
E-mail: [email protected]
Geopend: Ma tot Vr 08:00 - 13:00/ 14:00 - 17:30

Bekijken

Doen

Kopen

Eten

Uitgaan

Overnachten

In Quito kun je voor heel veel of voor heel weinig geld overnachten, wat je budget ook is, het L´Auberge Inn Hostel is altijd een goede keuze. Het ligt net buiten het historisch centrum en is met zijn tuin op de binnenplaats en gezellige lounge met open haard en pooltafel een oase in een drukke stad.
De kamers zijn basic, maar prima. Je kunt er ook voor kiezen om een nog goedkopere kamer te nemen met een gemeenschappelijke badkamer. Het ontbijt is uitstekend en er is een 'pizza parlor' waar je voor weinig geld goede pizza's kunt eten.
Als je voor aankomst in Quito een kamer bij hen reserveert, komen ze je gratis van het vliegveld halen! De websit met foto's en gegevens: http://www.auberge-inn-hostal.com/.

Bestemmingen in de buurt

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!