Doe mee en deel je reiskennis!

Puyo: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Puyo

Default Banner.jpg

(Rondreizen)
(Bekijken)
Regel 11: Regel 11:
  
 
==Bekijken==
 
==Bekijken==
 +
Als je in Puyo bent is er een bezienswaardigheid die je niet mag missen: de '''waterval'''. Je moet er een half uurtje voor over hobbelige paden die door dichte bossen leiden wandelen, dan kom je vanzelf bij de enorme waterval uit. Het water stort zich van een grote hoogte in een lager gelegen bassin en stroomt van daaruit weer naar lagere niveaus.<br>
 +
Vanaf een houten hangbrug (waar om veiligheidsredenen maar vijf personen tegelijkertijd op mogen) heb je een mooi overzicht van al het natuurgeweld.
  
 
==Doen==
 
==Doen==

Versie van 15 mei 2009 om 09:42

Puyo is in Ecuador .

Arriveren

Puyo is een klein stadje dat op route van het regenwoud (bijvoorbeeld het Selva Vida reservaat) naar Baños een leuke tussenstop is.
Het is vast vanuit Baños of een andere nabijgelegen plaats met een lijnbus te bereiken, maar meer dan de waterval biedt het stadje eigenlijk niet.
Rondreizen

Bekijken

Als je in Puyo bent is er een bezienswaardigheid die je niet mag missen: de waterval. Je moet er een half uurtje voor over hobbelige paden die door dichte bossen leiden wandelen, dan kom je vanzelf bij de enorme waterval uit. Het water stort zich van een grote hoogte in een lager gelegen bassin en stroomt van daaruit weer naar lagere niveaus.
Vanaf een houten hangbrug (waar om veiligheidsredenen maar vijf personen tegelijkertijd op mogen) heb je een mooi overzicht van al het natuurgeweld.

Doen

Kopen

Eten

Uitgaan

Overnachten

Bestemmingen in de buurt

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!