Doe mee en deel je reiskennis!

Pineda de Mar: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Pineda de Mar

Default Banner.jpg

(Nieuwe pagina: '''Pineda de Mar''' is in de Spaanse provincie Barcelona in de regio Catalonië. De badplaats is derde meest noordelijkste plaats van de [[Co...)
 
Regel 1: Regel 1:
'''Pineda de Mar''' is in de [[Spanje|Spaanse]] provincie [[Barcelona (provincie)|Barcelona]] in de regio [[Catalonië]]. De badplaats is derde meest  noordelijkste plaats van de [[Costa del Maresme]]. Aangrenzende badplaatsen zijn [[Malgrat de Mar]] en [[Pineda de Mar]].  
+
'''Pineda de Mar''' is in de [[Spanje|Spaanse]] provincie [[Barcelona (provincie)|Barcelona]] in de regio [[Catalonië]]. De badplaats is derde meest  noordelijkste plaats van de [[Costa del Maresme]]. Aangrenzende badplaatsen zijn [[Santa Susanna]] en [[Pineda de Mar]].  
  
 
==Arriveren==
 
==Arriveren==

Versie van 5 feb 2012 om 20:04

Pineda de Mar is in de Spaanse provincie Barcelona in de regio Catalonië. De badplaats is derde meest noordelijkste plaats van de Costa del Maresme. Aangrenzende badplaatsen zijn Santa Susanna en Pineda de Mar.

Arriveren

Rondreizen

Bekijken

Doen

Kopen

Eten

Uitgaan

Overnachten

Bestemmingen in de buurt

Blanes Barcelona


Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!

kust van Costa del Maresme in Spanje van Noord naar Zuid

Malgrat de Mar · Santa Susanna · Pineda de Mar · Calella · Sant Pol de Mar · Canet de Mar · Arenys de Mar · Caldres de l'estrac · Mataro · Cabrera de Mar · Vilassar de Mar