Doe mee en deel je reiskennis!

Parijs/18e arrondissement

Uit Wikitravel
Parijs : 18e arrondissement
Versie door Adzas (Overleg | bijdragen) op 30 jul 2013 om 13:50 (dezelfde link 2 x is niet nodig, 1x verwijderd)
Ga naar: navigatie, zoeken
Parijs/18e arrondissement

Default Banner.jpg

Parijs, 18th arrondissement

Het 18e arrondissement ligt in Parijs

Begrijpen

Oriëntatie

Arriveren

Zien

Doen

Kopen

Eten

Uitgaan

Slapen

  • Hotel damremont
  • Montmartre Studio Lofts Kleinschalige web-site waarop U een appartement kunt boeken in Montmartre in de prijsklasse 1000-1500 Euro per week. Er kan uit 3 appartementen worden gekozen.
  • Hotel de Bellevue, 67 rue Philippe de Girard (Métro: La Chapelle), +33 01 46 07 97 25 (, fax: 0146079758), [1]. , Gezellig en vriendelijk, het Hotel de Bellevue Paris Gare du Nord is in de legendarische Montmartre en de wijk Gare du Nord, op 10 minuten van het Stade de France, op 30 minuten van het Parc des Expositions de Villepinte (expositiecentrum), 30 minuten van de luchthaven Roissy Charles de Gaulle Airport door de trein RER B, in de buurt van warenhuizen, de Grands Boulevards en het Musee Grevin. Een gratis Wi-Fi-verbinding is beschikbaar in het hele hotel. Lift, Bagageruimte, rookvrije hotel, Kluis, Wasserij, Kranten, fax / fotokopie, Pendeldienst (toeslag), Verkoopmachine (drankjes en snacks), externe telefoonlijn, parkeerplaats op reservatie, haren dryer.Reception 24 uur, Reserveringen voor shows, taxi's, restaurants. 85-215€.

Communicatie


Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!