Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:Riki

Uit Wikitravel
Versie door Maarten (Overleg | bijdragen) op 29 nov 2012 om 18:51
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom bij Wikitravel! Alvast bedankt voor je (toekomstige) bijdragen.

Je kunt je instellingen op maat maken in je Voorkeuren. Als je vragen hebt dan kun je die altijd stellen, bijvoorbeeld in het Reizigerscafe, maar blader ook eens door de verschillende hulppagina's, bijvoorbeeld met het Stijlhandboek.
Duik erin en help het groeien!

Namens alle Wiki-reizigers, {3 Wise Men}

Spelling

Goed werk allemaal. Dank! {3 Wise Men}

Bangkok

dag Riki, we hebben een mooi werkje voor jou, is het mogelijk dat je Bangkok eens uitzuivert van spelling en onregelmatigheden? We zijn van plan om van Bangkok de bestemming van de maand te maken. Bedankt!

groeten --Canshun 20 jul 2007 02:14 (EDT)

Hi Riki, wat een goede klus met Bangkok. Dat noem ik nou wiki-samenwerking! Dank! {3 Wise Men)
En het werk is beloond ! Bangkok is bestemming van de maand --Canshun 11 aug 2007 04:34 (EDT)

Thailand

-85 karakters is het resultaat in de wijzigingenlijst, maar wat een klus! Petje af. {3 Wise Men}

Hoi (hiep)

Leuk weer bijdragen van Riki te zien ;-) 3 Wise Men 13 feb 2008 14:27 (EST)

Ierland

bedankt voor je enthousiasme Riki, maar gelieve geen pagina's te editeren als je ziet dat daar iemand anders in bezig is, dan krijg je edit-conflicten (en kan je tekst kwijt spelen).--Canshun 25 okt 2010 11:50 (EDT)

Syrië, Al Hassaka

Hallo Riki, Ik was bij corrigeren begonnen bij Syrië en heb daar de plaatsnaam Hassaka gewijzigd in Al Hasakah. Zo staat het in de Times atlas die ik heb, ook op Winkler Prins Encarta, Google Maps en afstandenprogramma dat ik heb. Alleen Wikipedia Nederlands (die noemt als bron WP/EN) en dus Wikipedia Engels, zetten er een streepje tussen, maar heeft wel schrijfwijze: Al-Hasakah. Later zag ik de wijziging van jou. Waar heb je die vandaan? Met vriendelijke groet, Salix2 11 jul 2011 12:45 (EDT)

Hoi Salix2, ik heb die wijziging overgenomen van jouw wijziging in het artikel over Syrië. Groeten, Riki 12 jul 2011 13:49 (EDT)

Even kennis maken

Hoi Riki!

Mooi dat je zoveel bijdraagt aan Wikitravel. Ik ben de nieuwe administrator en mocht je vragen, problemen, of suggesties hebben kun je bij mij terecht.

Ik kijk er naar uit om Wikitravel samen met jou nieuw leven in te blazen en om naar een grote actieve community toe te werken! - Maarten 29 nov 2012 13:47 (EST)