Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:Rein N.

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Rein N./Archief

Overleg ouder dan een half jaar plaats ik op een gegeven moment in mijn archief, na te lezen via bovenstaande link.


  • NB: Zet een nieuw onderwerp helemaal onderaan de lijst! Bij voorbaat dank.

spam

dag Rein, ik wou je even bedanken om mijn overlegpagina op te kuisen, vuil spammers. --Canshun 9 sep 2008 07:59 (EDT)

Ben bang dat dat het weer hard nodig was. --Rein N. 25 sep 2008 05:46 (EDT)

Zwijndrecht

Rein, Is het mogelijk een link te maken tussen het item Zwijndrecht (provincie Antwerpen) en de reeds aanwezige tekst over Zwijndrecht. Hartelijk dank Ludo

Allereerst onderteken met --~~~~ deze tekenreeks. geeft gebruikers naam + datum en tijd. Boven de editbox, Onder de tekst "Bezig met het bewerken van....." staan vierkante icoontjes. De tweede van rechts geeft de ondertekening.

Verder heb ik jouw info naar hier Zwijndrecht (België) geplaatst. We noemen alleen de hoogtepunten van een plaats in de opsomming van plaatsen in een provincie. De titel van een pagina met dubbele rechte haken er omheen vormt een link. (het derde icoontje van links) --Rein N. 1 okt 2008 02:32 (EDT)

Nu pas begrijp ik wat je bedoeld, Als je op een pagina alleen de tekst "#REDIRECT[[Naar de andere pagina]]" zet, ga de gebruiker automaties naar die andere pagina. --Rein N. 2 okt 2008 02:05 (EDT)

Goeie vraag Rein. Ik probeer het terug te vinden. hartelijk Ludo

Spam

de spamfilter het heeft blijkbaar goed geholpen, ik zie de laatste dagen nog weinig spam, zeer goede tip was dat --Canshun 3 nov 2008 05:32 (EST)

Ik heb Tatata al bedankt. Het was de inspanning waard. --Rein N. 3 nov 2008 06:05 (EST)

Bureaucrat

Kunnen er twee Bureaucrats zijn op Wikitravel Nederlands? Ik zie daar geen probleem in om twee of drie Bureaucrats te hebben. --Canshun 3 nov 2008 05:32 (EST)

Daar ga ik niet over, Ik heb je mijn overweging gemaild. Er worden als ik het goed begrijp meerdere in gezet als beiden zich ook met andere talen bezig houden. Ook op Shared was mijn naam bekend en ik speelde het balletje op, wat aan het rollen ging en verder rolde, dan ik verwachte. tijdens het wachten op mijn admin status heb ik de volgende pagina van shared in het Nederlands vertaald: Gebruiker:Rein N./vertaalwerk. 't Gaat over het admin-werk. Was benieuwd was het in zou houden. wat denk je er van? Ik heb me nog niet teruggetrokken, maar je hebt wel de oudste rechten. ze kennen alleen als Canshun, zonder band met W*****. dat weten 3WM en ik alleen.‎ --Rein N. 3 nov 2008 06:05 (EST)
Vertaling van administrator werk ->zeer goed, moeten we zeker gebruiken
over de benoeming tot bureaucrat->Rein, ik zie niet waarom je je zou terugtrekken in je nominatie tot bureaucrat, je hebt altijd goed werk geleverd en je was de meest actieve in het verwijderen van spam de laatste maanden. Bureaucrat is een nuttige rol voor Wikitravel Nederlands. Ik zie ook niet in waarom er geen meerdere bureaucrats kunnen zijn. Als er één bureaucrat wegvalt is het maanden wachten eer er een nieuwe is benoemd, volgens de procedure is het veertien dagen maar de ervaring leert dat het veel langer duurt. Hopelijk kunnen we binnenkort een nieuwe admin verwelkomen en dan kunnen we die zelf benoemen zonder een langdurende procedure te doorlopen. --Canshun 3 nov 2008 06:50 (EST)
Had laatst contact met een admin/moderator van wikipedia. Deed mee tot hij vragen ging stellen over Google Adds. In mijn uitleg kwam IB ter sprake. Is daar na niet terug geweest. Jij heb de uittocht na de verkoop meegemaakt. Als iemand anoniem een behoorlijke serie goede edits doet, nodig ik hem/haar uit een account aan te maken. Oh ja, nog iets. hoe denk je er over om sjabloon waarschuwing-anoniem te verkorten tot sjabloon:ws ? Volgens mij zijn er recentelijk in een week vijftig nieuwe waarschuwingen uitgedeeld. Bespaart wel wat werk. --Rein N. 3 nov 2008 07:21 (EST)

Ludo bedankt

Bedankt voor de info Rein Ludo

weer Ludo

Dag Rein, Ik vind de overlegpagina's of beter gezegd de manier waarop je iemand kunt bereiken en ware marteling. Waar vind ik enige hulp daaromtrend? hartelijk Ludo 11-11-2008

Bureaucrat

Rein, kan je me nog een support geven voor de Bureaucrat nominatie? Dan heb ik er twee, dat is voldoende volgens de procedure.--Canshun 24 nov 2008 06:52 (EST)

Gedaan. --Rein N. 24 nov 2008 09:06 (EST)

Dag Rein Ik ben natuurlijk akkoord met je opmerkingen die je in november 08 bij het overleg Gent hebt geplaatst. Pas nu heb ik ze ontdekt. Sorry. Mag er ondertussen al opnieuw op de blaszijden van Gent gewerkt worden? groetjes Ludo

Door Rein naar onderen verplaatste tekst van Joost

Barcelona

  • / knip

Beste Rein,

Op de Barcelona pagina, hoofdstuk doe zou je kunnen plaatsen:

Huur een zeilboot, motorjacht of catamaran met of zonder schipper bij Azul Sailing (http://www.azulsailing.es/nl/) Huur een fiets met of zonder gids bij Butgetbikes (http://www.budgetbikes.eu/index_NL.htm)

doe er je voordeel mee

groet

Joost

  • / knip

Aanmelden

Ola Rein,

Waarom vraag je altijd meteen aan mensen om zich aan te melden? Misschien willen mensen wel gewoon even anoniem rondneuzen en meehelpen. Ze zien vanzelf wel wat de voordelen zijn, maar ik zou willen voorstellen om mensen (meer) de ruimte te geven hier zelf een besluit over te nemen. Wat denk je?

3 Wise Men 1 feb 2009 16:41 (EST)

Dat doe ik alleen na een aantal wijzigingen van goede kwaliteit en het is een beleefde uitnodiging meer niet. De keuze er op in te gaan is aan de gebruiker. --Rein N. 1 feb 2009 17:24 (EST)

Door Rein naar onderen verplaatste tekst van Johan

  • / knip

Aanpassen texten

Hallo!,

Ik zal er aan denken, ga alle texten aanpassen, heb veel over Nh gezet omdat ik zelf in 100 hotels van hun heb gelogeerd en ik ken de hotels erg goed. Ik ga alle texten zo veel mogelijk aanpassen.

MVG

Johan

  • / knip

Regionlist Australie

Hola Rein,

Het regionlist-sjabloon in Australië werkt niet netjes. Verder is het niet zo handig om er Engelse teksten in te knallen zonder deze te maskeren dan wel te markeren. Wat vind jij? Gr. 3 Wise Men

Er was een probleem op mijn PC, dat me dwong om te stoppen met wijzigen. Even opslaan en dat oplossen, en dan verder gaan leek de beste actie op dat moment. Toen ik dat probleem opgelost had, had ik geen tijd meer om verder te gaan met vertalen. Sorry, maar soms kun je iets niet afleveren zoals je wilt. --Rein N. 24 mrt 2009 14:58 (EDT)
Da's balen als dat gebeurt met je pc! Fijn dat het weer is opgelost, lijkt me?! 3 Wise Men

Turkije

Wel opletten hoor Rein, het is toch echt een uurtje later in Turkije ;-) Dus niet zomaar alles als gecontroleerd markeren, haha.

  1. 4 apr 2009 15:28 Rein N. (Overleg | bijdragen | blokkeer) markeerde versie 33040 van Turkije als gecontroleerd ‎

3 Wise Men 5 apr 2009 17:46 (EDT)

Soms klik ik op check ipv next. Die velden zitten dicht bij elkaar of op de plek van de ander. --Rein N. 21 apr 2009 22:47 (EDT)

Tatatabot

Hello Rein N., I'm operating a bot for maintaining interlanguage links on some language versions (en, fi, ja, ru, zh), and I'd like to contribute to Dutch version with the bot. Are there pages like en:Wikitravel:Script policy and en:Wikitravel:Script nominations to get approval for a bot flag of Gebruiker:Tatatabot? -- Tatata 11 mei 2009 22:50 (EDT)

I gave you the right to run as bot using Tatatabot. --Rein N. 12 mei 2009 00:24 (EDT)
I'm preparing to run the bot now. Thank you! -- Tatata 12 mei 2009 07:41 (EDT)

Afbeelding uploaden

Hallo Rein, Ik ben sinds vandaag gebruiker en probeer foto's (gemiddeld 200 kb) te uploaden, maar ik krijg op de uploadpagina steeds foutmeldingen. Heb jij enig idee hoe ik dit oplos? Groeten, --Liselore Verschuren 12 mei 2009 04:56 (EDT)

Waarom links naar malariakaarten verwijderd?

Beste Rein,

Ik had bij verschillende landen links geplaatst onder het kopje "gezondheid" naar pagina's met up-to-date vaccinatie adviezen. ook stonden er links naar up-to-date malariakaartjes. Ze zijn zonder uitzondering verwijderd. Ik wil graag weten waarom. Het leek me nuttige info. Bovendien is het informatie die regelmatig verandert waardoor de info al vrij snel achterhaald is als ik de info op wikitravel zelf zet.

De verwijzingen gaan naar een site waarvan ik de eigenaar ben. Ik heb er dus belang bij. Maar de site is ook bedoeld als algemene info voor alle reizigers. De informatie over vaccinaties en malariagebieden is lastig te vinden op het net. Wat is er dan op tegen om links te plaatsen op wikitravel?

Met vriendelijke groet,

JJ