Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:Rein N.

Uit Wikitravel
Versie door Ludo (overleg | bijdragen) op 24 okt 2008 om 10:28
Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Rein N./Archief

Edit conflicten

Ola Rein,

Fijn dat je zo bovenop de wijzigingen zit. Echter, zou je, als je ziet dat er serieuze lappen tekst worden vertaald/geleverd niet meteen teksten willen gaan corrigeren?! Had vandaag weer eens een bewerk-conflict bij een stuk tekst over Zürich. Dat maakt het werk redelijk frustrerend en mij een beetje paranoïde. Thanx verder voor al je goede zorgen. 3 Wise Men

Ik kan niet direct zien, wat jij of een ander verandert, voor het opslagen is. Dacht, dat een gat van twee-en-een-half uur rust op de pagina groot genoeg was. Had wel gezien, dat je na mij iets opsloeg. Het is mij natuurlijk, ook wel eens gebeurd, dat ik een grotere edit op die manier niet op kon slaan. Ook toen ging het om een spellingcontrole van het voorafgaande. Had de indruk, dat je je overlegpagina als kladblok gebruikte en heb die dus gemeden. Volg inderdaad de activiteit op deze pagina's en heb meer dan eens ingegrepen, sorry en --Groeten, Rein N. 6 jan 2008 19:02 (EST)

Thanks...

...for the De Morgen translation! 79.170.48.253 28 apr 2008 05:34 (EDT)

nieuwe gebruikers

enig idee hoe het komt dat plots zoveel nieuwe gebruikers zich h,ebben ingeschreven? --Canshun 25 mei 2008 15:36 (EDT)

Het is de tijd dat mensen zich op de zomervakantie voorbereiden, lijkt mij. Verder heeft en kort stukje over Wikitravel Press in "De Morgen" gestaan een maand geleden. De teller staat op driehonderd zag ik net - --Rein N. 26 mei 2008 01:48 (EDT)

Blok

Blij te zien dat je er weer bent Rein. Had je erge last van afkick verschijnselen? Weet ook niet wat Canshun bezielde om de trouwste steun en toeverlaat van deze Wiki met een blokkade op te zadelen. Moest wel even lachen om de vergissing, maar dat vergeef je me wel?

Groet, 3 Wise Men 18 jun 2008 11:15 (EDT)

ja sorry, even verkeerd knopje gedrukt, kan wel eens gebeuren na de zoveelste blok --Canshun 20 jun 2008 06:40 (EDT)
Dacht al zo iets. Userblok was direct weer weg, IP blok duurde een dag, dat was vervelend. Verder geen probleem meer. Groeten --Rein N. 21 jun 2008 03:17 (EDT)

Botten

Dag Rein, Hopelijk gebruik ik dit overleg zoals het hoort, want ik vind dit niet zo evident. Er is wat gezucht aan te pas gekomen. Botten, dat zijn inderdaad rubberen laarzen, maar geen enkele Antwerpenaar zegt laarzen... Ik heb ook nog een aatal goede foto's maar ik slaag er niet in ze te plaatsen. Ik krijg vreemde opmerkingen. Hebt u een tip voor mij? Groetjes en tot de volgende maal.

Ga er maar vanuit dat een lezer van buiten Antwerpen komt en er één of meer dagen door komt brengen. Dus als je lokale uitdrukkingen gebruikt, leg dat even uit. Kun je me vertellen, wat voor opmerkingen je kreeg bij het oploaden. Er is ook een gedeelde bewaarplaats voor foto's en kaarten voor alle taalversies van wikitravel: Wikitravel shared. En tenslotte ondertekenen we met de code --~~~~ (click het tweede vierkantje van rechts, boven het editvak aan, dit genereert deze code en dit geeft als resultaat voor volgende lezer jouw gebruikersnaam en datum/tijd) hier volgt mijn ondertekening: --Rein N. 28 jun 2008 18:08 (EDT)

spam

dag Rein, ik wou je even bedanken om mijn overlegpagina op te kuisen, vuil spammers. --Canshun 9 sep 2008 07:59 (EDT)

Ben bang dat dat het weer hard nodig was. --Rein N. 25 sep 2008 05:46 (EDT)

Zwijndrecht

Rein, Is het mogelijk een link te maken tussen het item Zwijndrecht (provincie Antwerpen) en de reeds aanwezige tekst over Zwijndrecht. Hartelijk dank Ludo

Allereerst onderteken met --~~~~ deze tekenreeks. geeft gebruikers naam + datum en tijd. Boven de editbox, Onder de tekst "Bezig met het bewerken van....." staan vierkante icoontjes. De tweede van rechts geeft de ondertekening.

Verder heb ik jouw info naar hier Zwijndrecht (België) geplaatst. We noemen alleen de hoogtepunten van een plaats in de opsomming van plaatsen in een provincie. De titel van een pagina met dubbele rechte haken er omheen vormt een link. (het derde icoontje van links) --Rein N. 1 okt 2008 02:32 (EDT)

Nu pas begrijp ik wat je bedoeld, Als je op een pagina alleen de tekst "#REDIRECT[[Naar de andere pagina]]" zet, ga de gebruiker automaties naar die andere pagina. --Rein N. 2 okt 2008 02:05 (EDT)

Goeie vraag Rein. Ik probeer het terug te vinden. hartelijk Ludo