Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:Rein N.

Uit Wikitravel
Versie door Canshun (overleg | bijdragen) op 9 sep 2008 om 12:03 (Botten)
Ga naar: navigatie, zoeken

Scheveningen en Schiphol

Ola Rein,

Dank voor alle tijd en moeite tot nu toe. Ik heb e.e.a. op de overleg-pagina's geplaatst van de artikelen waar je mee bezig bent. Denk er eens over na als je wilt en laat weten wat je er van denkt. Verder wil ik je adviseren om een spellingcontrole te gebruiken alvorens artikelen te plaatsen. Ga verder vooral door met al je goeie werk. {3 Wise Men}

Mijn gedacht :-) {Canshun}

Opslaan

Beste Rein,

Het is inderdaad verstandig om af en toe tussentijds een wijziging op te slaan. Zou je echter dit niet na iedere 25 letters willen doen? Het systeem wordt er namelijk enorm traag van. Dank!! {3 Wise Men}

Van ons allemaal

Ola Rein,

Lekker bezig?! Heel goed en ga zo door. Wikitravel is van ons allemaal en we moeten elkaar scherp houden en verbeteren. Dus als je foutjes ziet waar je de juiste info van weet zonder het op te hoeven zoeken, dan mag je die best verbeteren zonder eerst op de overleg pagina er melding van te maken. Samen komen we er wel! {3 Wise Men}

Griekenland

dag Rein, ik heb foto's aan je werk van Griekenland toegevoegd. Vind je ze goed? Groeten --Canshun 14 jul 2007 05:45 (EDT)


Overleg

Als je je mening zou willen geven over dit onderwerp, Rein. Groeten --Canshun 15 jul 2007 06:02 (EDT)

Overleg Wikitravel:Beschrijvingen van attracties


Proper

bedankt om de lijst van te verwijderen pagina's actueel te houden, ik heb vernoemde pagina's onmiddelijk verwijderd. Op deze manier houden we Wikitravel proper.--Canshun 16 aug 2007 11:41 (EDT)

Edit werk

Je hebt al veel edit werk geleverd de voorbije weken, doe zo verder !

  • dankzij de interwiki's is het gemakkelijk om vertalingen te maken :-)--Canshun 20 sep 2007 05:04 (EDT)

Biak (stad)

Beste Rein N. Ik waardeer je inspanningen om mijn werk te vervolmaken en van nuttige aanvullingen te voorzien, maar ik was nog niet klaar en nu ben ik mijn schrijfsels kwijt. --Pvanvelzen 26 sep 2007 10:50 (EDT)

je bedoelt een edit conflict Pvanvelzen? je bent die tekst niet kwijt, wiki doet een voorstel om de tekst te mergen en daar staat je tekst dan nog in een vakje maar het is inderdaad wat opletten geblazen, je kan met de back toets je tekst terug ophalen bij sommig browsers. --Canshun 26 sep 2007 13:49 (EDT)
Ik had op de back toets gedrukt maar toch was ik mijn wijzigingen kwijt, zal wel aan mijn browser liggen dan (MS IE 7).--Pvanvelzen 27 sep 2007 06:04 (EDT)
laat het je niet ontmoedigen om verder te werken, je hebt al mooi gewerkt geleverd, pvanvelzen.
Dank je :-) --Pvanvelzen 27 sep 2007 06:04 (EDT)

interwiki

Goedemorgen Rein,

Dank voor je vele verbeteringen. Mag ik je echter vragen om zoveel mogelijk aan te geven wat je doet. Als je in de opmerking regel bijvoorbeeld +en of interwiki zet dan weten anderen dat ze niet inhoudelijk of op spelling hoeven te controleren. Nu lijkt het alsof je teksten aan het toevoegen bent. Dank voor je medewerking 3 Wise Men.


Nieuwe Hoofdpagina

dag Rein, ik werk aan een nieuwe hoofdpagina, Hoofdpagina2, als deze goed bevonden wordt door de wikigemeenschap kan dat de nieuwe hoofdpagina worden. Deze is gebaseerd op de Engelse hoofdpagina.

Hi

Hoi Rein..

Het gaat goed met nieuwe artikelen he? Ik ben net nieuw op WikiTravel en zie dat er nog heeeeel veel werk te doen is... Is er een manier om meer promotie te maken zodat er meer mensen aan gaan werken?


gr,

Jeroen

Edit conflicten

Ola Rein,

Fijn dat je zo bovenop de wijzigingen zit. Echter, zou je, als je ziet dat er serieuze lappen tekst worden vertaald/geleverd niet meteen teksten willen gaan corrigeren?! Had vandaag weer eens een bewerk-conflict bij een stuk tekst over Zürich. Dat maakt het werk redelijk frustrerend en mij een beetje paranoïde. Thanx verder voor al je goede zorgen. 3 Wise Men

Ik kan niet direct zien, wat jij of een ander verandert, voor het opslagen is. Dacht, dat een gat van twee-en-een-half uur rust op de pagina groot genoeg was. Had wel gezien, dat je na mij iets opsloeg. Het is mij natuurlijk, ook wel eens gebeurd, dat ik een grotere edit op die manier niet op kon slaan. Ook toen ging het om een spellingcontrole van het voorafgaande. Had de indruk, dat je je overlegpagina als kladblok gebruikte en heb die dus gemeden. Volg inderdaad de activiteit op deze pagina's en heb meer dan eens ingegrepen, sorry en --Groeten, Rein N. 6 jan 2008 19:02 (EST)

Thanks...

...for the De Morgen translation! 79.170.48.253 28 apr 2008 05:34 (EDT)

nieuwe gebruikers

enig idee hoe het komt dat plots zoveel nieuwe gebruikers zich h,ebben ingeschreven? --Canshun 25 mei 2008 15:36 (EDT)

Het is de tijd dat mensen zich op de zomervakantie voorbereiden, lijkt mij. Verder heeft en kort stukje over Wikitravel Press in "De Morgen" gestaan een maand geleden. De teller staat op driehonderd zag ik net - --Rein N. 26 mei 2008 01:48 (EDT)

Blok

Blij te zien dat je er weer bent Rein. Had je erge last van afkick verschijnselen? Weet ook niet wat Canshun bezielde om de trouwste steun en toeverlaat van deze Wiki met een blokkade op te zadelen. Moest wel even lachen om de vergissing, maar dat vergeef je me wel?

Groet, 3 Wise Men 18 jun 2008 11:15 (EDT)

ja sorry, even verkeerd knopje gedrukt, kan wel eens gebeuren na de zoveelste blok --Canshun 20 jun 2008 06:40 (EDT)
Dacht al zo iets. Userblok was direct weer weg, IP blok duurde een dag, dat was vervelend. Verder geen probleem meer. Groeten --Rein N. 21 jun 2008 03:17 (EDT)

Botten

Dag Rein, Hopelijk gebruik ik dit overleg zoals het hoort, want ik vind dit niet zo evident. Er is wat gezucht aan te pas gekomen. Botten, dat zijn inderdaad rubberen laarzen, maar geen enkele Antwerpenaar zegt laarzen... Ik heb ook nog een aatal goede foto's maar ik slaag er niet in ze te plaatsen. Ik krijg vreemde opmerkingen. Hebt u een tip voor mij? Groetjes en tot de volgende maal.

Ga er maar vanuit dat een lezer van buiten Antwerpen komt en er één of meer dagen door komt brengen. Dus als je lokale uitdrukkingen gebruikt, leg dat even uit. Kun je me vertellen, wat voor opmerkingen je kreeg bij het oploaden. Er is ook een gedeelde bewaarplaats voor foto's en kaarten voor alle taalversies van wikitravel: Wikitravel shared. En tenslotte ondertekenen we met de code --~~~~ (click het tweede vierkantje van rechts, boven het editvak aan, dit genereert deze code en dit geeft als resultaat voor volgende lezer jouw gebruikersnaam en datum/tijd) hier volgt mijn ondertekening: --Rein N. 28 jun 2008 18:08 (EDT)

spam

dag Rein, ik wou je even bedanken om mijn overlegpagina op te kuisen, vuil spammers. --Canshun 9 sep 2008 07:59 (EDT)