Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:Rein N.

Uit Wikitravel
Versie door Rein N. (overleg | bijdragen) op 7 jan 2008 om 00:06 (Edit conflicten)
Ga naar: navigatie, zoeken

Scheveningen en Schiphol

Ola Rein,

Dank voor alle tijd en moeite tot nu toe. Ik heb e.e.a. op de overleg-pagina's geplaatst van de artikelen waar je mee bezig bent. Denk er eens over na als je wilt en laat weten wat je er van denkt. Verder wil ik je adviseren om een spellingcontrole te gebruiken alvorens artikelen te plaatsen. Ga verder vooral door met al je goeie werk. {3 Wise Men}

Mijn gedacht :-) {Canshun}

Opslaan

Beste Rein,

Het is inderdaad verstandig om af en toe tussentijds een wijziging op te slaan. Zou je echter dit niet na iedere 25 letters willen doen? Het systeem wordt er namelijk enorm traag van. Dank!! {3 Wise Men}

Van ons allemaal

Ola Rein,

Lekker bezig?! Heel goed en ga zo door. Wikitravel is van ons allemaal en we moeten elkaar scherp houden en verbeteren. Dus als je foutjes ziet waar je de juiste info van weet zonder het op te hoeven zoeken, dan mag je die best verbeteren zonder eerst op de overleg pagina er melding van te maken. Samen komen we er wel! {3 Wise Men}

Griekenland

dag Rein, ik heb foto's aan je werk van Griekenland toegevoegd. Vind je ze goed? Groeten --Canshun 14 jul 2007 05:45 (EDT)


Overleg

Als je je mening zou willen geven over dit onderwerp, Rein. Groeten --Canshun 15 jul 2007 06:02 (EDT)

Overleg Wikitravel:Beschrijvingen van attracties


Proper

bedankt om de lijst van te verwijderen pagina's actueel te houden, ik heb vernoemde pagina's onmiddelijk verwijderd. Op deze manier houden we Wikitravel proper.--Canshun 16 aug 2007 11:41 (EDT)

Edit werk

Je hebt al veel edit werk geleverd de voorbije weken, doe zo verder !

  • dankzij de interwiki's is het gemakkelijk om vertalingen te maken :-)--Canshun 20 sep 2007 05:04 (EDT)

Biak (stad)

Beste Rein N. Ik waardeer je inspanningen om mijn werk te vervolmaken en van nuttige aanvullingen te voorzien, maar ik was nog niet klaar en nu ben ik mijn schrijfsels kwijt. --Pvanvelzen 26 sep 2007 10:50 (EDT)

je bedoelt een edit conflict Pvanvelzen? je bent die tekst niet kwijt, wiki doet een voorstel om de tekst te mergen en daar staat je tekst dan nog in een vakje maar het is inderdaad wat opletten geblazen, je kan met de back toets je tekst terug ophalen bij sommig browsers. --Canshun 26 sep 2007 13:49 (EDT)
Ik had op de back toets gedrukt maar toch was ik mijn wijzigingen kwijt, zal wel aan mijn browser liggen dan (MS IE 7).--Pvanvelzen 27 sep 2007 06:04 (EDT)
laat het je niet ontmoedigen om verder te werken, je hebt al mooi gewerkt geleverd, pvanvelzen.
Dank je :-) --Pvanvelzen 27 sep 2007 06:04 (EDT)

interwiki

Goedemorgen Rein,

Dank voor je vele verbeteringen. Mag ik je echter vragen om zoveel mogelijk aan te geven wat je doet. Als je in de opmerking regel bijvoorbeeld +en of interwiki zet dan weten anderen dat ze niet inhoudelijk of op spelling hoeven te controleren. Nu lijkt het alsof je teksten aan het toevoegen bent. Dank voor je medewerking 3 Wise Men.


Nieuwe Hoofdpagina

dag Rein, ik werk aan een nieuwe hoofdpagina, Hoofdpagina2, als deze goed bevonden wordt door de wikigemeenschap kan dat de nieuwe hoofdpagina worden. Deze is gebaseerd op de Engelse hoofdpagina.

Hi

Hoi Rein..

Het gaat goed met nieuwe artikelen he? Ik ben net nieuw op WikiTravel en zie dat er nog heeeeel veel werk te doen is... Is er een manier om meer promotie te maken zodat er meer mensen aan gaan werken?


gr,

Jeroen

Edit conflicten

Ola Rein,

Fijn dat je zo bovenop de wijzigingen zit. Echter, zou je, als je ziet dat er serieuze lappen tekst worden vertaald/geleverd niet meteen teksten willen gaan corrigeren?! Had vandaag weer eens een bewerk-conflict bij een stuk tekst over Zürich. Dat maakt het werk redelijk frustrerend en mij een beetje paranoïde. Thanx verder voor al je goede zorgen. 3 Wise Men

Ik kan niet direct zien, wat jij of een ander verandert, voor het opslagen is. Dacht, dat een gat van twee-en-een-half uur rust op de pagina groot genoeg was. Had wel gezien, dat je na mij iets opsloeg. Het is mij natuurlijk, ook wel eens gebeurd, dat ik een grotere edit op die manier niet op kon slaan. Ook toen ging het om een spellingcontrole van het voorafgaande. Had de indruk, dat je je overlegpagina als kladblok gebruikte en heb die dus gemeden. Volg inderdaad de activiteit op deze pagina's en heb meer dan eens ingegrepen, sorry en --Groeten, Rein N. 6 jan 2008 19:02 (EST)