Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:Rein N.: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(Aanpassen texten)
(Herstel en toevoegen)
Regel 1: Regel 1:
==[[Aanpassen texten]]==
+
==[[Overleg gebruiker:Rein N./Archief]]==
Hallo!,
 
  
Ik zal er aan denken, ga alle texten aanpassen, heb veel over Nh gezet omdat ik zelf in 100 hotels van hun heb gelogeerd en ik ken de hotels erg goed.
+
*NB: Zet een nieuw onderwerp helemaal onderaan de lijst!
Ik ga alle texten zo veel mogelijk aanpassen.
+
----
 
 
MVG
 
 
 
Johan
 
  
 
== Edit conflicten ==
 
== Edit conflicten ==
Regel 124: Regel 119:
 
:Dat doe ik alleen na een aantal wijzigingen van goede kwaliteit en het is een beleefde uitnodiging meer niet. De keuze er op in te gaan is aan de gebruiker. --[[Gebruiker:Rein N.|Rein N.]] 1 feb 2009 17:24 (EST)
 
:Dat doe ik alleen na een aantal wijzigingen van goede kwaliteit en het is een beleefde uitnodiging meer niet. De keuze er op in te gaan is aan de gebruiker. --[[Gebruiker:Rein N.|Rein N.]] 1 feb 2009 17:24 (EST)
  
 +
==Door Rein naar onderen verplaatste tekst van Johan==
  
 +
*/ knip
 
===Aanpassen texten===
 
===Aanpassen texten===
 
Hallo!,
 
Hallo!,
Regel 134: Regel 131:
  
 
Johan
 
Johan
 +
*/ knip

Versie van 5 feb 2009 om 17:24

Overleg gebruiker:Rein N./Archief

  • NB: Zet een nieuw onderwerp helemaal onderaan de lijst!

Edit conflicten

Ola Rein,

Fijn dat je zo bovenop de wijzigingen zit. Echter, zou je, als je ziet dat er serieuze lappen tekst worden vertaald/geleverd niet meteen teksten willen gaan corrigeren?! Had vandaag weer eens een bewerk-conflict bij een stuk tekst over Zürich. Dat maakt het werk redelijk frustrerend en mij een beetje paranoïde. Thanx verder voor al je goede zorgen. 3 Wise Men

Ik kan niet direct zien, wat jij of een ander verandert, voor het opslagen is. Dacht, dat een gat van twee-en-een-half uur rust op de pagina groot genoeg was. Had wel gezien, dat je na mij iets opsloeg. Het is mij natuurlijk, ook wel eens gebeurd, dat ik een grotere edit op die manier niet op kon slaan. Ook toen ging het om een spellingcontrole van het voorafgaande. Had de indruk, dat je je overlegpagina als kladblok gebruikte en heb die dus gemeden. Volg inderdaad de activiteit op deze pagina's en heb meer dan eens ingegrepen, sorry en --Groeten, Rein N. 6 jan 2008 19:02 (EST)

Thanks...

...for the De Morgen translation! 79.170.48.253 28 apr 2008 05:34 (EDT)

nieuwe gebruikers

enig idee hoe het komt dat plots zoveel nieuwe gebruikers zich h,ebben ingeschreven? --Canshun 25 mei 2008 15:36 (EDT)

Het is de tijd dat mensen zich op de zomervakantie voorbereiden, lijkt mij. Verder heeft en kort stukje over Wikitravel Press in "De Morgen" gestaan een maand geleden. De teller staat op driehonderd zag ik net - --Rein N. 26 mei 2008 01:48 (EDT)

Blok

Blij te zien dat je er weer bent Rein. Had je erge last van afkick verschijnselen? Weet ook niet wat Canshun bezielde om de trouwste steun en toeverlaat van deze Wiki met een blokkade op te zadelen. Moest wel even lachen om de vergissing, maar dat vergeef je me wel?

Groet, 3 Wise Men 18 jun 2008 11:15 (EDT)

ja sorry, even verkeerd knopje gedrukt, kan wel eens gebeuren na de zoveelste blok --Canshun 20 jun 2008 06:40 (EDT)
Dacht al zo iets. Userblok was direct weer weg, IP blok duurde een dag, dat was vervelend. Verder geen probleem meer. Groeten --Rein N. 21 jun 2008 03:17 (EDT)

Botten

Dag Rein, Hopelijk gebruik ik dit overleg zoals het hoort, want ik vind dit niet zo evident. Er is wat gezucht aan te pas gekomen. Botten, dat zijn inderdaad rubberen laarzen, maar geen enkele Antwerpenaar zegt laarzen... Ik heb ook nog een aatal goede foto's maar ik slaag er niet in ze te plaatsen. Ik krijg vreemde opmerkingen. Hebt u een tip voor mij? Groetjes en tot de volgende maal.

Ga er maar vanuit dat een lezer van buiten Antwerpen komt en er één of meer dagen door komt brengen. Dus als je lokale uitdrukkingen gebruikt, leg dat even uit. Kun je me vertellen, wat voor opmerkingen je kreeg bij het oploaden. Er is ook een gedeelde bewaarplaats voor foto's en kaarten voor alle taalversies van wikitravel: Wikitravel shared. En tenslotte ondertekenen we met de code --~~~~ (click het tweede vierkantje van rechts, boven het editvak aan, dit genereert deze code en dit geeft als resultaat voor volgende lezer jouw gebruikersnaam en datum/tijd) hier volgt mijn ondertekening: --Rein N. 28 jun 2008 18:08 (EDT)

spam

dag Rein, ik wou je even bedanken om mijn overlegpagina op te kuisen, vuil spammers. --Canshun 9 sep 2008 07:59 (EDT)

Ben bang dat dat het weer hard nodig was. --Rein N. 25 sep 2008 05:46 (EDT)

Zwijndrecht

Rein, Is het mogelijk een link te maken tussen het item Zwijndrecht (provincie Antwerpen) en de reeds aanwezige tekst over Zwijndrecht. Hartelijk dank Ludo

Allereerst onderteken met --~~~~ deze tekenreeks. geeft gebruikers naam + datum en tijd. Boven de editbox, Onder de tekst "Bezig met het bewerken van....." staan vierkante icoontjes. De tweede van rechts geeft de ondertekening.

Verder heb ik jouw info naar hier Zwijndrecht (België) geplaatst. We noemen alleen de hoogtepunten van een plaats in de opsomming van plaatsen in een provincie. De titel van een pagina met dubbele rechte haken er omheen vormt een link. (het derde icoontje van links) --Rein N. 1 okt 2008 02:32 (EDT)

Nu pas begrijp ik wat je bedoeld, Als je op een pagina alleen de tekst "#REDIRECT[[Naar de andere pagina]]" zet, ga de gebruiker automaties naar die andere pagina. --Rein N. 2 okt 2008 02:05 (EDT)

Goeie vraag Rein. Ik probeer het terug te vinden. hartelijk Ludo

Spam

de spamfilter het heeft blijkbaar goed geholpen, ik zie de laatste dagen nog weinig spam, zeer goede tip was dat --Canshun 3 nov 2008 05:32 (EST)

Ik heb Tatata al bedankt. Het was de inspanning waard. --Rein N. 3 nov 2008 06:05 (EST)

Bureaucrat

Kunnen er twee Bureaucrats zijn op Wikitravel Nederlands? Ik zie daar geen probleem in om twee of drie Bureaucrats te hebben. --Canshun 3 nov 2008 05:32 (EST)

Daar ga ik niet over, Ik heb je mijn overweging gemaild. Er worden als ik het goed begrijp meerdere in gezet als beiden zich ook met andere talen bezig houden. Ook op Shared was mijn naam bekend en ik speelde het balletje op, wat aan het rollen ging en verder rolde, dan ik verwachte. tijdens het wachten op mijn admin status heb ik de volgende pagina van shared in het Nederlands vertaald: Gebruiker:Rein N./vertaalwerk. 't Gaat over het admin-werk. Was benieuwd was het in zou houden. wat denk je er van? Ik heb me nog niet teruggetrokken, maar je hebt wel de oudste rechten. ze kennen alleen als Canshun, zonder band met W*****. dat weten 3WM en ik alleen.‎ --Rein N. 3 nov 2008 06:05 (EST)
Vertaling van administrator werk ->zeer goed, moeten we zeker gebruiken
over de benoeming tot bureaucrat->Rein, ik zie niet waarom je je zou terugtrekken in je nominatie tot bureaucrat, je hebt altijd goed werk geleverd en je was de meest actieve in het verwijderen van spam de laatste maanden. Bureaucrat is een nuttige rol voor Wikitravel Nederlands. Ik zie ook niet in waarom er geen meerdere bureaucrats kunnen zijn. Als er één bureaucrat wegvalt is het maanden wachten eer er een nieuwe is benoemd, volgens de procedure is het veertien dagen maar de ervaring leert dat het veel langer duurt. Hopelijk kunnen we binnenkort een nieuwe admin verwelkomen en dan kunnen we die zelf benoemen zonder een langdurende procedure te doorlopen. --Canshun 3 nov 2008 06:50 (EST)
Had laatst contact met een admin/moderator van wikipedia. Deed mee tot hij vragen ging stellen over Google Adds. In mijn uitleg kwam IB ter sprake. Is daar na niet terug geweest. Jij heb de uittocht na de verkoop meegemaakt. Als iemand anoniem een behoorlijke serie goede edits doet, nodig ik hem/haar uit een account aan te maken. Oh ja, nog iets. hoe denk je er over om sjabloon waarschuwing-anoniem te verkorten tot sjabloon:ws ? Volgens mij zijn er recentelijk in een week vijftig nieuwe waarschuwingen uitgedeeld. Bespaart wel wat werk. --Rein N. 3 nov 2008 07:21 (EST)

Ludo bedankt

Bedankt voor de info Rein Ludo

weer Ludo

Dag Rein, Ik vind de overlegpagina's of beter gezegd de manier waarop je iemand kunt bereiken en ware marteling. Waar vind ik enige hulp daaromtrend? hartelijk Ludo 11-11-2008

Bureaucrat

Rein, kan je me nog een support geven voor de Bureaucrat nominatie? Dan heb ik er twee, dat is voldoende volgens de procedure.--Canshun 24 nov 2008 06:52 (EST)

Gedaan. --Rein N. 24 nov 2008 09:06 (EST)

Dag Rein Ik ben natuurlijk akkoord met je opmerkingen die je in november 08 bij het overleg Gent hebt geplaatst. Pas nu heb ik ze ontdekt. Sorry. Mag er ondertussen al opnieuw op de blaszijden van Gent gewerkt worden? groetjes Ludo

Door Rein naar onderen verplaatste tekst van Joost

Barcelona

  • / knip

Beste Rein,

Op de Barcelona pagina, hoofdstuk doe zou je kunnen plaatsen:

Huur een zeilboot, motorjacht of catamaran met of zonder schipper bij Azul Sailing (http://www.azulsailing.es/nl/) Huur een fiets met of zonder gids bij Butgetbikes (http://www.budgetbikes.eu/index_NL.htm)

doe er je voordeel mee

groet

Joost

  • / knip

Aanmelden

Ola Rein,

Waarom vraag je altijd meteen aan mensen om zich aan te melden? Misschien willen mensen wel gewoon even anoniem rondneuzen en meehelpen. Ze zien vanzelf wel wat de voordelen zijn, maar ik zou willen voorstellen om mensen (meer) de ruimte te geven hier zelf een besluit over te nemen. Wat denk je?

3 Wise Men 1 feb 2009 16:41 (EST)

Dat doe ik alleen na een aantal wijzigingen van goede kwaliteit en het is een beleefde uitnodiging meer niet. De keuze er op in te gaan is aan de gebruiker. --Rein N. 1 feb 2009 17:24 (EST)

Door Rein naar onderen verplaatste tekst van Johan

  • / knip

Aanpassen texten

Hallo!,

Ik zal er aan denken, ga alle texten aanpassen, heb veel over Nh gezet omdat ik zelf in 100 hotels van hun heb gelogeerd en ik ken de hotels erg goed. Ik ga alle texten zo veel mogelijk aanpassen.

MVG

Johan

  • / knip