Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:FredTC: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(Chiang Mai)
(Versie 62176 van FredTC (overleg) ongedaan gemaakt.)
Regel 8: Regel 8:
  
 
Sorry,er was een andere nieuwe schrijver waar het op sloeg. Die was ook in Thailand gestart. --[[Gebruiker:Rein N.|Rein N.]] 14 feb 2012 19:24 (EST)
 
Sorry,er was een andere nieuwe schrijver waar het op sloeg. Die was ook in Thailand gestart. --[[Gebruiker:Rein N.|Rein N.]] 14 feb 2012 19:24 (EST)
 
*<see name="3d-Rewind" alt="" address="Via Capo D'Africa 5" directions="just behind the Colosseum" phone="" url="http://3drewind.com/" hours="9.00-19.00" price="€15 for adults and €8 for kids" lat="" long="" email="" fax="">provides a three-dimensional look at what the Colosseum and the Forum were like in the days of the Romans. Kids really like it but parents beware that you have to brave a large "merchandising" area after leaving the show, with overpriced souvenirs.</see>.
 

Versie van 20 nov 2012 om 04:28


Welkom bij Wikitravel! Alvast bedankt voor je (toekomstige) bijdragen.

Je kunt je instellingen op maat maken in je Voorkeuren. Als je vragen hebt dan kun je die altijd stellen, bijvoorbeeld in het Reizigerscafe, maar blader ook eens door de verschillende hulppagina's, bijvoorbeeld met het Stijlhandboek.
Duik erin en help het groeien!

Chiang Mai

Je stijl zal door jouw of een van ons iets aangepast moeten worden. Het woordje ík wordt door ons gemeden. Op overlegpagina's mag ik wel ik gebruiken. Dat geld voor iedereen. Dit ook het woord wij . Als vijf personen schrijven dat ze ergens wat bier of zo drinken gaat de lezer aan een drinkgelag denken. --Rein N. 8 feb 2012 12:28 (EST)

Woorden als ik en wij heb ik tot nu toe nooit in mijn bijdragen gebruikt, en zal dat ook in de toekomst niet doen. Het was nooit mijn gewoonte om het woord je te gebruiken in Wikipedia, maar ik heb in WikiTravel gezien dat dit hier wel gebruikelijk is; dat heb ik dan ook wel overgenomen in mijn schrijfstijl. Uiteraard staat mijn gebruikerspagina wel in de ik-vorm, daar stel ik mij immers voor.FredTC 8 feb 2012 21:24 (EST)


Sorry,er was een andere nieuwe schrijver waar het op sloeg. Die was ook in Thailand gestart. --Rein N. 14 feb 2012 19:24 (EST)