Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg gebruiker:212.45.52.248

Uit Wikitravel
Versie door Rein N. (overleg | bijdragen) op 30 nov 2009 om 15:51 (Blok 2 weken - Geknoei op ''Overleg:Caribische eilanden‎'')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Waarschuwing-jrp1.png   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikitravel!

Beste gebruiker,

Je computer heeft op het internet een adres. Je raadpleegt Wikitravel anoniem, en dus is dit adres het enige wat we van je kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat je dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat je ongelukkigerwijs het nummer met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij je van harte welkom als gebruiker van Wikitravel, voel je vrij en ga je gang!

Maar: als je iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikitravel-artikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd; je kunt dan niets meer wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd. Je kunt oefenen met Wikitravel in de zandbak. Indien je aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikitravel hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen je van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!


  • blok 2 weken
  1. 30 mei 2008 09:41 (CEST) - Vandalisme in Aken


  1. 3 okt 2008 20:17 (CEST) - Grove taal in Ottawa‎
  • blok 2 weken
  1. 30 nov 2009 15:40 (CET) Geknoei op Overleg:Caribische eilanden‎

Deze overlegpagina hoort bij een anonieme gebruiker die geen gebruikersnaam heeft of deze niet gebruikt. Daarom wordt het IP-adres ter identificatie gebruikt. Het is mogelijk dat meerdere personen hetzelfde IP-adres gebruiken. Mogelijk ontvangt u hier berichten die niet voor u bedoeld zijn. Als u dat wilt voorkomen, registreer u of meld u aan om verwarring met andere anonieme gebruikers te voorkomen.