Hoofdmenu openen

Wikitravel β

Overleg:Scheveningen

Ik begrijp nu dat Scheveningen een deel van Den Haag is. Als we doorgaan met deze pagina betekent dat we Den Haag in stukken moeten hakken, net zoals bijvoorbeeld met Amsterdam en Bangkok is gedaan. Is Den Haag hier groot genoeg voor en zijn er voor iedere logische buurt voldoende attracties, restaurants en hotels te noemen? {3 Wise Men}


Dat lijkt mij niet nodig, zoals ik schreef, Scheveningen springt er voor de bezoekers of reizigers echt uit en is een bestemming op zich. De tweede Haagse badplaats, Kijkduin, is meer van regionaal belang. Het zal best mogelijk zijn dat iemand naar info over Scheveningen zoekt bij het plannen van een reis. Stadscentrum heeft wat bezienswaardigheden en zo. Rest van de wijken hebben niet veel toeristische waarde, behalve voor liefhebbers van architectuur. Rein N.

Voorkom Dubbel Onderhoud ajbBewerken

Zojuist heb ik alle attracties en andere zaken die in Den Haag zijn gelegen, verwijderd van deze pagina. Het is niet de bedoeling om dit soort zaken dubbel bij te houden. Mocht er een relevante aanleiding toe zijn verwijs dan ajb slechts in een zin en een link naar de pagina van Den Haag zodat een reiziger de info daar vindt en wij het alleen maar daar hoeven te wijzigen in geval van verandering van de gegevens etc. {3 Wise Men}

Het is altijd moeilijk om grenzen in een stad te zien. Ik kwam er achter achter dat het Statenkwartier in Scheveningen ligt, dus wat er in was daar hoorde. Gevolg was dat een instelling als het Gemeentemuseum uit de stad weg viel.Rein N.


Vertaling 9u tot 22uBewerken

wordt dat:

Als je in het Engels wilt schrijven wel. Hier graag 9-22u of van 9:00 tot 22:00 uur aanhouden {3 Wise Men}

Ik las dat[1] onder tijden dat tijden in am/pm systeem moesten staan dus zo gedaan gedaan. Ervenis van vertaling?(Rein N.)

Inderdaad een erfenis. Bij deze maar gewijzigd in de tijd-notatie zoals wij die (her)kennen. {3 Wise Men}

SterartikelBewerken

Dit artikel is volgens mij de status van Sterartikel waard, de inhoud, indeling en overzicht zijn top. --Gentenaar (overleg) 9 aug 2015 21:38 (EDT)

Terugkeren naar de pagina "Scheveningen".