Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg:Hoofdpagina

Uit Wikitravel
Versie door Twopeak (overleg | bijdragen) op 23 dec 2005 om 20:54 (logboek)
Ga naar: navigatie, zoeken

Moeten niet-bestaande links van hier weggehaald worden (om duidelijk de inhoud te stellen) of moeten ze blijven om de layout niet te breken? Ik denk eerder blijven, maar vanaf dat er 2 artikels zijn in een sectie, mogen onbestaande artikels weg...--18 dec 2005 09:12 (EST)

Ligt aan 't artikel. Sommige zaken, zoals Hitchhiking in Japan worden niet snel vertaald, en kunnen dus beter weg. Ook veel van de "expeditions" zijn niet echt van toepassing hier. Maar landen en plaatsnamen kunnen best blijven staan zolang er nog geen bestaande vervangingen zijn! Guaka 19 dec 2005 17:20 (EST)

NumberOfArticles

Weet iemand hoe dit te fixen? nu staat er -1! Ik heb al is een paar alternatieve manieren van schrijven geprobeerd (in het NL, uppercase, lower-, ...) Maar ik krijg hem niet aan de praat. Vanaf de eerste dag had ik ervoor gezorgd dat er 3 artikels waren zodat als het dagelijks gegenereerd wordt het ook zou veranderen

How do we fix the NumberOfArticles ???

[1]

logboek

we zouden wel het logboek kunnen gebruiken voor community news! Om bv. te zeggen van kijk; die paginas zouden dringend vertaald moeten worden of er zijn al zoveel artikels enzovoorts... --Twopeak 23 dec 2005 15:50 (EST)